Γιορτή Κρασιού: Με Πολιτιστικούς, Αθλητικούς συλλόγους Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων. Θα ψήνει σουβλάκια και ο Εθνικός; (ΝΤΡΟΠΗ)

Γιορτή Κρασιού: Με Πολιτιστικούς, Αθλητικούς συλλόγους Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων. Θα ψήνει σουβλάκια και ο Εθνικός; (ΝΤΡΟΠΗ)

Με Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που ελέγχονται ή επηρεάζονται από Αντιδημάρχους, Δημοτικούς ή Τοπικούς Συμβούλους και δυστυχώς τον κορυφαίο σύλλογο της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου, τον Εθνικό, θα διεξαχθεί η φετινή Γιοργή Κρασιού στα τέλη Αυγούστου.

Με βάση την οριστική λίστα των συλλόγων, που προσωπικά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης προσπάθησε να πείσει, μαζί φυσικά με τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη, ο “απεργοσπαστικός μηχανισμός” που στήθηκε μετά την απόφαση της ΕΠΟΦΕ και της συντριπτικής πλειοψηφίας των συλλόγων της να μην μετέχουν λόγω διαφωνιών στον τρόπο διεξαγωγής, δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος:

 1. Ακαδημία Ποντιακού Αλεξανδρούπολης του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη
 2. Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου
 3. Αθλητικός Όμιλος Μαΐστρου, που και οι δυο αυτοί  πείστηκαν μέσω του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Ναϊτίδη
 4. Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο Φάρος» του συμβούλου Τοπικής Κοινότητας Απαλού Γιάννη Τάκα
 5. Αθλητικός Σύλλογος «Νίκη» Απαλού
 6. Σύλλογος Κρητών Ν. Έβρου «Ο Μίνωας”
 7. Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Έβρου
 8. Πολιτιστικός & Επιμορφωτικός Σύλλογος Άνθειας Αρίστηνου «Σπάρτακος»
 9. Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Χιλής «Αγ. Γεώργιος
 10. Πολιτιστικός Σύλλογος Τριγώνου Αλεξανδρούπολης
 11. Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης
 12. Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης
 13. Σύλλογος Ποντίων «Αλέξιος Κομνηνός»
 14. Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων
 15. Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης»
 16. Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Εθνικός

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ να “χρησιμοποιούν” 

κάποιοι τον Εθνικό για να… ψήνει σουβλάκια

Από τους 16 συλλόγους δηλαδή που θα πάρουν μέρος στην Γιορτή Κρασιού, μια εκδήλωση με πολιτιστικό χαρακτήρα, οι 6 θα είναι αθλητικοί σύλλογοι. Κι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, να είναι τόσοι πολλοί οι αθλητικοί σύλλογοι. Ακούγεται επίσης, πως σε όσους συλλόγους πάρουν πάρουν μέρος θα δοθεί σημαντική οικονομική ενίσχυση από τον δήμο Αλεξανδρούπολης και γι’ αυτό αρκετοί πείστηκαν.

Αφήσαμε τελευταίο στην λίστα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον κορυφαίο σύλλογο αντικειμενικά της Αλέξανδρούπολης και του Έβρου, τον οποίο δυστυχώς ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ κάποιοι παράγοντες του (συγκεκριμένοι που τους ξέρουν όλοι). τον “χρησιμοποιούν” ως… απεργοσπάστη για να κάνουν τα χατίρια του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, ως… ανταπόδοση των δεκάδων χιλιάδων ευρώ που τους έδωσε φέτος και των εκατοντάδων χιλιάδων τα τελευταία χρόνια.

Είναι σίγουρα ΚΑΤΑΝΤΙΑ, η “εικόνα” ενός σπουδαίου συλλόγου που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, που διαθέτει αθλητές πανελ,λήνιας, πανευρωπαϊκής και παγκόσμιας ακτινοβολίας, να… ψήνουν οι άνθρωποι του σουβλάκια σε ένα κιόσκι και να πουλάνε μπύρες και κρασί. Ελπίζουμε ο κατήφορος τον οποίο ακολουθούν συγκεκριμένοι σύμβουλοι του, να μην φτάσει στο σημείο να εμφανίσουν και τους βολεϊμπολίστες και τους σπουδαίους αθλητές του στίβου να ψήνουν ή να πουλάνε σουβλάκια.

Μπορεί κάποιοι όσα αναφέρουμε να τα θεωρήσουν υπερβολή και ίσως να είναι, το κάνουμε όμως για να δείξουμε ότι αποτελεί ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ αυτό που πάνε να κάνουν ορισμένοι (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) παράγοντες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, βάζοντας τον ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, των μελών και των υποστηρικτών τους. Γιατί ο Εθνικός δεν είναι Ακαδημία Ποντιακού, ούτε Νίκη Απαλού, ούτε ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης και δεν μπορούν με τόσο μεγάλη ευκολία μερικοί να την εκθέτουν. Μπορεί και άλλες φορές να είχε πάρει μέρος στην Γιορτή Κρασιού, αλλά το έκανε με πληροφοριακό και ενημερωτικό υλικό και όχι πουλώντας σουβλάκια και ποτά. Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να πρυτανεύσει η σοβαρότητα και η λογική. 

Δυστυχώς αυτά που γράφαμε πριν λίγες ημέρες, για την μεθόδευση που γινόταν και τις έντονες πιέσεις του Βαγγέλη Λαμπάκη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, δικαιώθηκαν απόλυτα.  Σε ότι αφορά τις αρμοδιότητες και τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχουν οι Σύλλογοι στη φετινή διοργάνωση, πρόκειται να αποφασιστούν την Πέμπτη 12 Ιουλίου στο γραφείο του Βαγγέλη Λαμπάκη.

ΔΕΙΤΕ: Πιέσεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να μεττέχει στη Γιορτή Κρασιού λόγω άρνησης της ΕΠΟΦΕ

Υ.Γ: Είμαστε σίγουροι ότι ειδικά η συμμετοχή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με περίπτερο όπου θα ψήνει και θα πουλάει σουβλάκια και μπύρες με κρασιά, θα έχει μεγάλη προβολή από συγκεκριμένο τοπικό κανάλι. Για να… διαφημίσουν κιόλας κάποιοι τα “κατορθώνατα” τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*