Ορεστιάδα: Στα ίχνη επιδειξία που παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες η αστυνομία

Ορεστιάδα: Στα ίχνη επιδειξία που παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες η αστυνομία

Στα ίχνη επιδιεξία που παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες στην Ορεστιάδα βρίσκεται η αστυνομία, μετά από καταγελίες που ήδη έγιναν για περιστατικά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Όπως κατήγγειλαν οι παθούσες, ο συγκεκριμένος σάτυρος τις πλησιάζει και… αυνανίζεται μπροστά τους μέσα στο αυτοκόητο του. Σύμφωνα με όσα έγραψε το e-Vertigo.gr, υπάρχουν μαρτυρίες γυναικών, μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίες ανέφεραν ότι επιβαίνει σε αυτοκίνητο και προφασιζόμενος την αναζήτηση δρόμων, πλησιάζει διερχόμενες ανυποψίαστες γυναίκες από τις οποίες ζητά πληροφορίες. Την ώρα που αυτές προσπαθούν να τον εξυπηρετήσουν δίνοντας του πληροφορίες, αυτός αυνανίζεται.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί. Σταμάτησε μία ηλικιωμένη γυναίκα για να τη ρωτήσει πως θα έβρισκε μια συγκεκριμένη οδό, αλλά αυτή απάντησε πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται.  Όταν στο αυτοκίνητο πλησίασε μία δεύτερη γυναίκα και έφτασε σχεδόν στο τζάμι, διαπίστωσε με αηδία ότι ο άνδρας είχε ξεκινήσει ήδη να αυτοΐκανοποιείται.

Οι δυο γυναίκες κατήγειλαν το γεγονός στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, δίνοντας πληροφορίες για τον σάτυρο που αυνανίζεται παρενοχλώντας σεξουαλικά τις ανυποψίαστες γυναίκες. Επίσης έδωσαν και περιγραφή του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, οπότε θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη του. Μάλιστα οι αστυνομικοιί πιστεύουν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που παρενόχλησε και τις άλλες δυο γυναίκες το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Προσοχή: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι ΑΡΧΕΙΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*