Παρουσιάζεται το Λεύκωμα της Μαριάνθης Μαύρου: «Το λιμανάκι της Μάκρης και οι άνθρωποί του”

Παρουσιάζεται το Λεύκωμα της Μαριάνθης Μαύρου: «Το λιμανάκι της Μάκρης και οι άνθρωποί του”

Το Λεύκωμα της Μαριάνθης Μαύρου με τίτλο: «Το λιμανάκι της Μάκρης και οι άνθρωποί του: Εικόνες, αναμνήσεις και ιστορίες μιας άλλης εποχής» θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου στον ΟΛΑ αύριο Πέμπτη και σε εκδήλωση το Σάββατο στο λιμάνι της Μάκρης. 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στις 11:00 πμ στα γραφεία του ΟΛΑ έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Λευκώματος της Μαριάνθης Μαύρου με τίτλο: «Το λιμανάκι της Μάκρης και οι άνθρωποί του: Εικόνες, αναμνήσεις και ιστορίες μιας άλλης εποχής». Στη  συνέντευξη τύπου θα είναι παρούσα και η συγγραφέας του λευκώματος κ. Μαριάνθη Μαύρου.

Επίσης το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του λιμανιού της Μάκρης εκδήλωση, με σκοπό την παρουσίαση του φωτογραφικού – ιστορικού Λευκώματος της Μαριάνθης Μαύρου, με τίτλο: «Το λιμανάκι της Μάκρης και οι άνθρωποί του: Εικόνες, ιστορίες, αναμνήσεις μιας άλλης εποχής».

Το συγκεκριμένο Λεύκωμα έχει ως στόχο να αναδείξει όσο το δυνατόν καλύτερα  την ιστορία του λιμανιού της Μάκρης και των αλιέων του και να τιμήσει τους αλιείς, τους ανθρώπους εκείνους που αφήνουν καθημερινά το στίγμα τους στο λιμανάκι της Μάκρης και μοχθούν συνεχώς, υπό αντίξοες συνθήκες, για την επιβίωσή τους.

Το Λεύκωμα έλαβε υποστήριξη από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον Ο.Λ.Α. και το Εμπορικό Ναυτικό Επιμελητήριο Αθηνών, ενώ θα το προλογίσει ο Δημοσθένης Δούκας, οικονομολόγος.

Θα ακολουθήσει συνεστίαση με τοπικές γεύσεις  και διασκέδαση με μουσική.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*