Φαραντάτος υπέρ Δημοσχάκη με “επίθεση” στον Δ.Ρίζο: “Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”

Φαραντάτος υπέρ Δημοσχάκη με “επίθεση” στον Δ.Ρίζο: “Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”

Παρέμβαση υπέρ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Δημοσχάκη, στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του για την συνθήκη της Λωζάννης που ανέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ και… άγρια επίθεση στον βουλευτή Έβρου του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρη Ρίζο, τον οποίο θεωρεί ότι “κρύβεται” πίσω από αυτήν, έκανε ο Παναγιώτης Φαραντάτος. 

Ο στρατηγός εν αποστρατεία, τον οποίο οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα θέλουν να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στο νομό Έβρου και ήδη κάνει περιοδείες και συναντήσεις εδώ και πολύ καιρό, πήρε θέση για την συγκεκριμένη υπόθεση τονίζοντας:

“Η βασισμένη στην παραποίηση των δηλώσεων, για τη Συνθήκη της Λωζάνης, αήθης επίθεση στον βουλευτή του Έβρου της ΝΔ Αναστάσιο Δημοσχάκη, αποδεικνύει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πλήρη πανικό για την διαφαινόμενη συντριπτική ήττα που θα υποστεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές.

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει την πλήρη διαστρέβλωση του νοήματος των λεγομένων του κ. Δημοσχάκη, ο οποίος σε κανένα σημείο των δηλώσεών του δεν αμφισβήτησε την υπόψη συνθήκη, ούτε βεβαίως ζήτησε την αναθεώρησή της.
Είναι δε περισσότερο λυπηρό όταν στην ενορχηστρωμένη κατασυκοφάντηση αυτή συμμετέχει και βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ του Έβρου, ο οποίος, όπως και οι άλλοι δύο ομόσταυλοί του, όφειλε να είναι πιο σεμνός ένεκα της στάσης του στην επαίσχυντη και μειοδοτική συμφωνία των Πρεσπών !!!!!
Νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνονται τα ευτελή ελατήρια της άδικης και αστήρικτης αυτής επιθέσεως. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι !!”