Αλεξανδρούπολη: Μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία, μετά το εκπληκτικό συλλαλητήριο της Κυριακής

Αλεξανδρούπολη: Μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία, μετά το εκπληκτικό συλλαλητήριο της Κυριακής

Η αρχή έγινε, ο λαός της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου ξεσηκώθηκε αυθόρμητα για την Μακεδονία μας και εναντίον της επαίσχυντης συμφωνίας της Κυβέρνησης με τους Σκοπιανούς, πραγματοποιώντας το εκπληκτικό συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής, με χιλιάδες κόσμου να συμμετέχει. Τώρα ακολουθεί Μηχανοκίνητη Πορεία για την Μακεδονία μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Πρόκειται για μια κίνηση που προέρχεται και πάλι από απλούς ανθρώπους, οι οποίοι αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να ξεσηκώσουν όσους περισσότερους μπορούν στην πόλη και το νομό, εναντίον της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, όπου η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα παραχώρησε όλα στους Σκοπιανούς. Οι μοτοσυκλετιστές προβλέπεται να συγκεντρωθούν την Τετάρτη στις 7 το βράδυ (19.00) στο Πάρκο Προσκόπων (Στροφή Εγνατία) και θα ακολουθήσει η Μηχανοκίνητη Πορεία προς την Αγία Παρασκευή της Μάκρης, ενώ από εκεί θα επιστρέψουν και πάλι πίσω στη πόλη.

Ήδη υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από την πρώτη κοινοποίηση της αφίσας πριν λίγη ώρα, γίνονται επαφές και με τις δυο λέσχες μοτοσυκλετιστών στην πόλη για να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, ενώ το Evros-new.gr όπως έκανε και με το συλλαλητήριο, στηρίζει και τη νέα κινητοποίηση για την Μακεδονία μας. Όσοι έχουν την δυνατότητα, πρέπει να πάρουν μέρος, για να στείλει και δεύτερο ηχηρό μήνυμα η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος προς κάθε κατεύθυνση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*