Α. Μπεχτσούδης: Ήρθε δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC), αλλά κανένας στον Έβρο δεν τον τίμησε

Α. Μπεχτσούδης: Ήρθε δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC), αλλά κανένας στον Έβρο δεν τον τίμησε

Συμπληρώθηκε ένας μήνας, από την στιγμή που ένας Εβρίτης, ο Απόστολος Μπεχτσούδης,  σήκωσε την ελληνική σημαία ψηλά, κατακτώντας την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC) που διεξήχθη στο Σατορού της Γαλλίας.

Το ασημένιο μετάλιο του συντοπίτη μας αθλητή, μέλους της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο της Γαλλίας, ο οποίος είναι παράλληλα και έφορος στο τμήμα Σκοποβολής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αποτελεί ασφαλώς μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Κι όμως, όλο αυτό το διάστημα κανένας όχι απλά δεν τον τίμησε, αλλά ούτε εξέδωσε κάποια συγχαρητήρια ανακοίνωση.

Παγκόσμιο 2018 Γαλλία.

Gepostet von Apostolos Bechtsoudis am Montag, 4. Juni 2018

Ούτε καν ο σύλλογος του, ο Εθνικός, δεν γνωστοποίησε το γεγονός με μια ανακοίνωση έστω και λίγων αράδων, όταν οι άνθρωποι του μας… ζαλίζουν ακόμα και για απλές συμμετοχές αθλητών του σε αγώνες τοπικού επιπέδου. Βλέπετε, κάποιοι από την διοίκηση του κορυφαίου συλλόγου της Αλεξανδρούπολης, προσπαθούν καιρό τώρα να τον διώξουν από την θέση του εφόρου σκοποβολής. Ίσως γιατί δεν τους αρέσουν όσα λέει και οι θέσεις που παίρνει για αυτά που συμβαίνουν στο σύλλογο και την πόλη.

“Πληρώνει” την κριτική που

κάνει στον δήμαρχο Β. Λαμπάκη

Ο απόστρατος αθλητής πέτυχε σπουδαία διάκριση στο Παγκόσμιο της Γαλλίας, αλλά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης που θα έπρεπε να τον καλέσει στο γραφείο του για να τον τιμήσει, αφού δόξασε την Ελλάδα, τον Εθνικό και την Αλεξανδρούπολη, δεν έβγαλε ούτε και αυτός μια συγχαρητήρια ανακοίνωση. Όταν το κάνει για διακρίσεις διασυλλογικών διοργανώσεων που διεξάγονται μεταξύ συλλόγων του Έβρου.

ΔΕΙΤΕ: ΜΠΡΑΒΟ: Ένας Εβρίτης, ο Απόστολος Μπεχτσούδης, δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λειόκανου της Γαλλίας (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Βλέπετε, ο Απόστολος Μπεχτσούδης ασκεί κριτική στα έργα και τις ημέρες του γνωστού για την αλαζονεία του και διεκδικητή του Παπικού Αλάθητου κ.Λαμπάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Για τόση και τέτοια μικροπρέπεια μιλάμε. Να “θάβουν” την επιτυχία ενός αθλητή σε Παγκόμιο Πρωτάθλημα και μάλιστα την δεύτερη θέση, επειδή δεν είναι… αρεστός. Ίσως αν πάει στη Γιορτή Κρασιού τώρα και… ψήνει σουβλάκια στο περίπτερο του Εθνικού, κάτι μπορεί να γίνει.

Δυστυχώς, ούτε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς έκανε το παραμικρό. Αν ο ίδιος δεν ενημερώθηκε για την επιτυχία του Απόστολου Μπεχτσούδη, την οποία το Evros-news.gr αλλά και τα αθλητικά σάιτ του Εβρου και της Θράκης προέβαλλαν ιδιαίτερα, θα έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει οι συνεργάτες του και να έβγαζε έστω μια ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*