“Εξαφανισμένοι” μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του Έβρου

“Εξαφανισμένοι” μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του Έβρου

“Εξαφανισμένοι” είναι εδώ και αρκετό καιρό οι τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, αφού μετά την υπογραφή απ’ την Κυβέρνηση της επαίσχυντης συμφωνίας στις Πρέσπες που παραχώρησε το όνομα, την γλώσσα και την εθνικότητα, φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι Γιώργος Καίσας, Νατάσα Γκαρά και Δημήτρης Ρίζος, αποφεύγουν να εμφανίζονται στις εκδηλώσεις που τους καλούν ή τις συσκέψεις που αφορούν σημαντικά θέματα. Στέλνουν απλά επιστολές, επικαλούμενοι διάφορους προσχηματικούς λόγους για την μη παρουσία τους.

Αυτό έγινε την περασμένη Δευτέρα, στη σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από την καταστροφή της παραγωγής τους λόγω ανομβρίας και πλημμυρών, αλλά και την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη, όπου συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για το θέμα των Σκοπίων.

Επίσης, στις πολλές πολιτιστικές και άλλου τύπου εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την εποχή, δηλαδή πανηγύρια, ανταμώματα, επίσης δεν εμφανίζονται αν δεν είναι σε “προστατευμένο” περιβάλλον. Όπως για παράδειγμα έγινε με τον Γιώργο Καίσα, που βρέθηκε στην χοροεσπερίδα της ομάδας του χωριού του Δόξας Ελληνοχωρίου, από την οποία τιμήθηκε μάλιστα για την προσφορά του. Γιατί να τον τίμησαν επειδή ψήφισε… περικοπή των συντάξεων από την 1 Ιανουαρίου 2019 και μείωση του αφορολόγητου, μάλλον αποκλείεται.

Το ίδιο ισχύει και για την παρουσία του Δημήτρη Ρίζου στην εκδήλωση προς τιμήν του Χρόνη Αηδονίδη. Δεν θα μπορούσε οποιοσδήποτε σε μια τόσο σημαντική στιγμή για τον κορυφαίο Θρακιώτη τραγουδιστή, να πει κάτι εναντίον του ως διαμαρτυρία. Πηγαίνουν λοιπόν όπου είναι απόλυτα σίγουροι πως το περιβάλλον είναι πολύ… φιλικό γι’ αυτούς.