Μήνυση Λαμπάκη κατά Π.Μιχαηλίδη για συκοφαντική δυσφήμιση. “Οι εκδικητικές διώξεις δεν θα με κάμψουν”

Μήνυση Λαμπάκη κατά Π.Μιχαηλίδη για συκοφαντική δυσφήμιση. “Οι εκδικητικές διώξεις δεν θα με κάμψουν”

Νέα μήνυση κατά του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλου Μιχαηλίδη, ο οποίος του ασκεί έντονη κριτική, κατέθεσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, για δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM που αφορούσαν την μη πραγματοποίηση στη Σαμοθράκη της Πανελλήνιας συνάντησης Μοτοσυκλετιστών, για την οποία θεώρησε ότι έχει ευθύνες ο κ.Λαμπάκης ως ηθικός αυτουργός.

Ο κ.Μιχαηλίδης έλαβε κλήση για να καταθέσει στο πλαίσιο της προανάκρισης την Τρίτη 24 Ιουλίου, προκειμένου στη συνέχεια να αποφασιστεί αν και πότε θα οριστεί δικάσιμος για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης.

Ο ίδιος σχολίασε τη νέα μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, τονίζοντας: “Μόλις έλαβα γνώση για μια νέα μήνυση του κ.Λαμπάκη εναντίον μου, μια ακόμη εκδικητική δίωξη. Τον πληροφορώ δημόσια, πως οι δίκες δεν πρόκειται ούτε να με κάμψουν, ούτε να σταματήσουν τον δημοσκοπικό του κατήφορο, αντιθέτως στο δεκάμηνο που απομένει για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα ασκήσω σκληρότερο αγώνα για να αλλάξει η καταστροφική διοίκηση στον δήμο μας.

Τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνω συνεχώς από τους απλούς πολίτες είναι η καλύτερη απάντηση, την στιγμή που ο ίδιος εισπράττει τις έντονες δημόσιες πλέον αποδοκιμασίες του κόσμου”.