Έτοιμος ο Βαγγέλης Λαμπάκης για την Μηχανοκίνητη πορεία υπέρ της Μακεδονίας

Έτοιμος ο Βαγγέλης Λαμπάκης για την Μηχανοκίνητη πορεία υπέρ της Μακεδονίας

Αυτή την φορά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο λάθος, με το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής. Τώρα είναι έτοιμος με την Harley του, να πάρει μέρος στην Μηχανοκίνητη Πορεία για την Μακεδονία μας.

Άλλωστε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υπήρξε… άγριο νειάτο και μάλιστα ως φοιτητής ανήκε σε αριστερίστικες οργανώσεις. Η… γκάφα που έκανε την περασμένη εβδομάδα, όταν βγήκε κιαι δήλωσε αντίθετος με την διεξαγωγή συλλαλητηρίου στην Αλεξανδρούπολη και μετά τον έβριζε ο κόσμος, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Θα δώσει την καλύτερη απάντηση στα… ποντικάκια (όπως αποκάλεσε όσα σάιτ του κάνουν κριτική) που προσπαθούν να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Πήρε λοιπόν την μηχανή του και ετοιμάζεται την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 19.00 να ενωθεί με τους άλλους μοτοσυκλατιστές στην πορεία που θα ξεκινήσει από το πάρκο Προσκόπων, θα πάει στην Αγία Παρασκευή Μάκρης και θα επιστρέψει. Γιατί ο δήμαρχος το δήλωσε πολλές φορές μετά το εντυπωσιακό συλλαλητήριο ότι δεν είναι αντίθετος στις κινητοποιήσεις και αντιδράσεις του κόσμου. Έτσι, με Harley για να το… βουλώσει και ο Πιτιακούδης με το Evros-news.gr που τον εκνευρίζουν συνέχεια.

Υ.Γ: Οι πληροφορίες που λένε ότι θα είναι δίπλα του με…παπάκια οι Κουκουράβας και Γκοτσίδης, δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.