Το soundtrack “Didymoteichο” του Στ. Καραμανή που έχει στόχο να κάνει το Διδυμότειχο γνωστό Παγκόσμια

Το soundtrack “Didymoteichο” του Στ. Καραμανή που έχει στόχο να κάνει το Διδυμότειχο γνωστό Παγκόσμια

Το πρωτότυπο soundtrack με τίτλο “Didymoteicho” που συνέθεσε ο Σταύρος Καραμανής σε συνεργασία με τον Κώστα Γκουρλουμένο για την νέα ταινία που σκοπεύω να κάνει ο δεύτερος με τίτλο “An unknown empire / Μια Άγνωστη Αυτοκρατορία”, βγήκε στον “αέρα” πριν από λίγο. 

DIDYMOTEICHO – ORIGINAL MUSIC SCORE

A Stavros Karamanis original music composition in cooperation with Kostas Gur. / Μια πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταύρου Καραμάνη σε συνεργασία με τον Κώστα Γκουρλουμένο.Duration: 3:12 / Διάρκεια: 3:12Athens, Greece, July 14, 2018 / Αθήνα, Ελλάδα, 14 Ιουλίου 2018"Didymoteicho" original music score is the intellectual property of its creators. Any copying and commercial use is prohibited without the written permission of the creators. / Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση "ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ" αποτελεί πνευματική ιδιοκτησίων των δημιουργών της. Απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε αντιγραφή και εμπορική χρήση της χωρίς την έγγραφη άδεια των δημιουργών της.©2018 Kostas Gur AerialsAll rights reserved

Gepostet von Kostas Gur am Samstag, 14. Juli 2018

Ο τίτλος του soundtrack όπως αναφέραμε  λέγεται Didymoteicho και όπως ανέφερε ο Κώστας Γκουρλουμένος σε ανάρτηση του: Αποτελεί την καλλιτεχνική απάντηση στις “..αγχωμένες μα@@@@@@” των παιδικών μας χρόνων! 

Τόσο ο Σταύρος όσο και εγώ θεωρούμε ότι το κομμάτι που παρουσιάζουμε είναι παγκόσμιας κλάσης, ικανό και μόνο με τον τίτλο που του δώσαμε να κάνει το Διδυμότειχο γνωστό σε όλο τον πλανήτη μιας και αυτός είναι ο στόχος μας.
Το Didymoteicho έχει έντονα τα στοιχεία της Ανατολής, του Μεσαίωνα καθώς και επιρροές από θρακιώτικους ζωναράδικους ρυθμούς”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*