ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 33χρονος στρατιωτικός σε χωριό του Σουφλίου

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 33χρονος στρατιωτικός σε χωριό του Σουφλίου

Τεράστιο σοκ πριν από λίγο σε χωριό του Σουφλίου, όπου αυτοκτόνησε ένας 33χρονος στρατιωτικός, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του από μέλη της οικογένειας του.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στις 12 περίπου το μεσημέρι, στο χωριό Γιαννούλη Σουφλίου, όπου ο ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε μονάδα της Πλάτης Ορεστιάδας έθεσε τέρμα στην ζωή του περνώντας μια θηλιά στον λαιμό του. Γεννήθηκε το 1985, ήταν παντρεμμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Σουφλί, ο τραγικός αυτόχειρας είχε ακόμα έναν πολύ ασθενή σφυγμό και οι διασώστες κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ζωή με μαλάξεις και τη χρήση απινιδωτή. Δυστυχώς κατέληξε ενώ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου όπου και εκεί παρά γτις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να σωθεί.

Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό αν άφησε κάποιο σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα, βάζοντας τέρμα στη ζωή του. Στο χωριό φυσικά διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τους γονείς, την σύζυγο του, τους συγγενείς και τους ελάχιστους κατοίκους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ένας τόσο νέος άνθρωπος προχώρησε σε αυτή την πράξη φεύγοντας από την ζωή.