Επιμελητήριο Έβρου: Απολογισμός της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης ή θα… βγάλει είδηση ο Χ.Τοψίδης;

Επιμελητήριο Έβρου: Απολογισμός της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης ή θα… βγάλει είδηση ο Χ.Τοψίδης;

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει αύριο Δευτέρα 16-7-2018 στις 11.00 πμ στο Επιμελητήριο Έβρου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης με θέμα: «Απολογισμός της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης – Alexpo 2018».

Προφανώς θα κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στο Ρεκόρ Γκίνες μήκους πλεξούδας σκόρδου, που επιτεύχθηκε με την χρησιμοποίηση σκόρδων Νέας Βύσσας, κάμνοντας τα γνωστά παγκοσμίως εξαιτίας του γεγονότος αυτού και δίνοντας τους υπεραξία.

Επίσης, δεν αποκλείεται να ανακοινώσει για ποιό εβρίτικο-θρακιώτικο προϊόν θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί Ρεκόρ Γκίνες στην επόμενη έκθεση. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να είναι το γνωστό.,.,. ψιλό παραδοσιακό λουκάνικο. 

Επειδή πάντως έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από την διεξαγωγή της έκθεσης και σίγουρα δημοουργεί ερωτηματικά γιατί επιλέχθηκε να περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται στην συνέντευξη Τύπου ο κ.Τοψίδης να… βγάλει και είδηση, που δεν αφορά ούτε την έκθεση, ούτε το Επιμελητήριο Έβρου. Τί θα αφορά; Ίσως πιθανή… υποψηφιότητα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές που οριστικοποιήθηκε απ’ την Κυβέρνηση πως θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάιο μαζί με τις Ευρωεκλογές. Ο χρόνος εξάλλου περνάει και αν έχει αποφασίσει να ασχοληθεί, θα πρέπει να ξεκινήσει από τώρα.