ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συναντήθηκαν και έφαγαν μαζί  Κουρουμπλής-Γκαμπαερίδης, στις 20 Απριλίου 2018 στην Αλεξανδρούπολη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συναντήθηκαν και έφαγαν μαζί Κουρουμπλής-Γκαμπαερίδης, στις 20 Απριλίου 2018 στην Αλεξανδρούπολη

 

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, τον οποίο δημοσιεύματα το Σαββατοκύριακο έφεραν να έχει συναντηθεί με τον Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη στην Αλεξανδρούπολη το 2015, όταν είχε επισκεφθεί την περιοχή μας ως υπουργός Υγείας τότε, μίλησε στην εκπομπή “Ακραίως” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής.

Ο κ.Κουρουμπλής τόνισε ότι δεν τον γνώριζε, απλά ζήτησε αυτός να συναντηθεί μαζί του για να συζητήσουν θέματα ιατρικού τουρισμού με τον ερχομό Ρώσων στην περιοχή. “Εγώ δεν αρνούμαι σε κανέναν να με δει. Αν αρχίσουμε να ενοχοποιούμε τις δημόσιες συναντήσεις, τότε θα πάμε σε μια άλλη εποχή”, τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και έχει δίκιο σε αυτό. Μόνο που δεν τα είπε όλα. Γιατί όπως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ σήμερα το Evros-news.gr, συναντήθηκε και δεύτερη φορά με τον κ.Γκαμπαερίδη και μάλιστα φέτος. Αυτό έγινε στις 20 Απριλίου, όταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη με αφορμή το συνέδριο του Δικτύου Υγειών Πόλεων στο Διδυμότειχο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ναυτιλίας και ο άνθρωπος των Ρώσων στην περιοχή μας, ο Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, έφαγαν μαζί στο χωριό ¨Αβαντας, στην γνωστή ταβέρνα “Στου Ντάνυ”. Εκτός από τους δύο, στην παρέα ήταν και συνεργάτες του κ.Κουρουμπλή και μάλιστα η συνάντηση αυτή και το γεύμα διήρκησε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από αυτόπτες μάρτυρες, για αρκετή ώρα. Γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο… απόμερο ταβερνάκι, το οποίο έχει πάντως πολύ νόστιμους μζέδες και φαγητά; Το έκαναν μόνο γι’ αυτό ή δεν ήθελαν να γίνουν αντιληπτοί και να τους δουν πολλά μάτια σε κάποιο κεντρικό μαγαζί της Αλεξανδρούπολης;

Τί ακριβώς συζήτησαν οι δυο τους, δεν μπορέσαμε φυσικά να το πληροφορηθούμε, αλλά η ουσία είναι ότι ένας υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μετά το 2015 που συνάντησε τον Γκαμπαερίδη, το έκανε και για δεύτερη φορά πριν τρεις μήνες, κάτι το οποίο στην χθεσινή τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή “Ακαρίως” το απέκρυψε. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο κ.Κουρουμπλής έχει πολύ καλές σχέσεις με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και πλέκουν ο ένας το εγκώμιο του άλλου, ενώ ως γνωστόν ο κ.Γκαμπαερίδης παραμένει προσωπικός σύμβουλος του δημάρχου για τουριστικά θέματα, ακόμα και μετά από όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ