Κρυβόταν για να γλιτώσει την σύλληψη ο πρώην Αρχιμανδρίτης Ι.Καρασακαλίδης. Νέα δίωξη εναντίον του

Κρυβόταν για να γλιτώσει την σύλληψη ο πρώην Αρχιμανδρίτης Ι.Καρασακαλίδης. Νέα δίωξη εναντίον του

Νέα μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη, αφού ασκήθηκε εναντίον του καινούργια δίωξη, έχει ο πρώην Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες κρυβόταν για να μην συλληφθεί από την αστυνομία, μέχρι να παρέλθει η διαδικασία του αυτόφωρου και στη συνέχεια εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρο του.

Συγκεκριμένα, μετά την σύλληψη του τον περασμένο Ιούνιο, όταν και λειτουργούσε σε διαμέρισμα Ναό χωρίς άδεια και την καταδίκη του σε φυλάκιση 19 μηνών συνολικά από το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης. ο πρώην Αρχιμανδρίτης που ήταν κατηγορούμενος για αντιποίηση, λειτουργία Ναού χωρίς άδεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, “ανέβασε” πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο ένα βίντεο με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά της εκκλησίας, της αστυνομίας και του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου, εναντίον του οποίου στρέφεται εδώ και χρόνια και έχει σειρά καταδικαστικών αποφάσεων.

Το βίντεο γυρίστηκε σε χώρο όπου τον άκουγαν οι “πιστοί” του και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μέσω ενός blog που έχει δημιουργήσει για να εκφράζει τις απόψεις του. Έγινε καταγγελία στον εισαγγελέα που άσκησε εναντίον του δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του τις προηγούμενες ημέρες. Αυτός όμως προφανώς το πληροφορήθηκε και κρυβόταν μέχρι να παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία, μια και οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν σε όλους τους χώρους που γνώριζε ότι μπορεί να κινούνταν.

Τελικά εμφανίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ο συνήγορος του, ενημερώθηκε για την υπόθεση και στη συνέχεια έλαβε γνώση της εναντίον του δίωξης από τον εισαγγελέα. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και για πολλοστή φορά ο πρώην Αρχιμανδρίτης θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ βρίσκεται στην διάθεση του Evros-news.gr, αλλά δεν μπορούμε φυσικά να το δημοσιεύσουμε, αφού περιέχει βαρύτατους υβριστικούς χαρακτηρισμούς για εκκλησία, αστυνομία. Ο ίδιος μετά την άσκηση δίωξης το “κατέβασε”, αφού όσο θα το διατηρούσε επιβάρυνε αυτόματα περισσότερο την θέση του.

ΔΕΙΤΕ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 19 μηνών ο πρώην Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης για την παράνομη εκκλησία

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*