Λαμπάκης στον ΣΚΑΪ: Δεν χρηματίστηκα απ’ τους Ρώσους (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπάκης στον ΣΚΑΪ: Δεν χρηματίστηκα απ’ τους Ρώσους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ήταν το πρόσωπο που αναζήτησαν τα αθηναϊκά κανάλια το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να απαντήσει στα όσα γράφονται για την πόλη και ότι αυτή ήταν το επίκεντρο της δραστηριότητας κάποιων εκ των Ρώσων διπλωματών ποιυ απελάθηκαν.

Στην εκπομπή “Ακραίως” του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, που είναι παράλληλα και ιδιοκτήτης του newpost.gr το οποίο δημοσιεύει εκτενή και πολύ εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ για το θέμα, ο κ.Λαμπάκης παρενέβη τηλεφωνικά και ξεκαθάρισε ότι: “για χρηματισμό και τα λοιπά μακρυά από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, δε συνέβη κανένας χρηματισμός”.

Ο κ.Λαμπάκης ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον “μαϊμού” Επίτιμο Πρόξενο της Ρωσίας Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη, ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά και άνθρωπο των Ρώσων στην περιοχή. Η απάντηση του ήταν πως από ένας απλός πολίτης τότε διορίστηκε στην ΤΙΕΔΑ ως σύμβουλος για τουριστικά θέματα (αλήθεια εκείνα τα χρήματα που πρέπει να επιστρέψει και για τα οποία καταδικάστηκε σε 15 μήενς φυλάκιση με αναστολή τα επέστρεψε;).

Ο Τάκης Χατζής του επεσήμανε ότι είναι “δικός σας σύμβουλος δηλαδή”.

Λαμπάκης: “Όχι δεν ήταν δικός μου, στην τουριστική δημοτική επιχείρηση

Τ. Χατζής: Μα εσείς τον βάλατε

Β.Λαμπάκης: Ναι δε το αποποιούμαι αυτό

Φυσικά παρέλειψε να πει ότι και μετά την εκδίωξη του από την ΤΙΕΔΑ συνεχίζει να τον έχει δίπλα του ως άμισθο σύμβουλο του επί τουριστικών θεμάτων, μεττέχει κανονικά σε ταξίδια που γίνονται στην Ρωσία και ο δήμος Αλεξανδρούπολης του καλύπτει όλα τα έξοδα. Εισιτήρια μετάβασης, διαμονή στα ξενοδοχεία, ενώ ακόμα και αποζημίωση για εκτός έδρας του… έβγαλαν, αν και δεν δικαιούται επ[ειδή δεν είναι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης, ακόμα και μετά από αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις και τα όσα γράφονται και ακούγονται, εξακολουθεί να στηρίζει τον κ.Γκαμπαερίδη, Να δούμε αν θα συνεχίσει να το κάνει και μετά από τις όποιες εξελίξεις προκύψουν στο άμεσο μέλλον. Γιατί όπως αναφέρουν κύκλοι του Μαξίμου αλλά και του υπουργείου Εξωτερικών, η περίπτωση αυτή έχει… πολύ δρόμο ακόμα όσον αφορά πλέοντους Έλληνεςπου συνεργάστηκαν με τους απελαθέντες Ρώσους διπλωμάτες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*