ΕΠΟΦΕ: Παράταση στις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα LEADER για το νότιο Έβρο

ΕΠΟΦΕ: Παράταση στις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα LEADER για το νότιο Έβρο

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Διαχείρισης του CLLD Leader 2014-2020 η 3η (και τελική) ΠΑΡΑΤΑΣΗ της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων σας για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Leader, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟΦΕ τους συλλόγους-μέλη της του νοτίου Έβρου.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή δικαιούχων στο πλαίσιο του Υπομέτρου 19.2 του Μέτρου 19 του Π.Α.Α. 2014-2020 και αφορά παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα.

Ως ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ των αιτήσεων στήριξης σας με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ορίζεται η ακόλουθη:

Παρασκευή 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 14:00 μμ.

Ως ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ της ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ των αιτήσεων στήριξης σας, δηλαδή να κατατεθεί ο «φυσικός φάκελος» της αίτησης στήριξης, τα πρωτότυπα έγγραφα και τα αντίγραφα που συνοδεύουν και τεκμηριώνουν την αίτηση σας, ορίζεται η ακόλουθη:

εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών μετά την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης σας.

Υπενθύμιση για τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ από το ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ (Ε.Ε.Α.Β.Ε.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ: Παρασκευή 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 & ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΥΠΟΒΟΛΗ: έως την Παρασκευή 05/10/2018

Προσοχή: δεν θα γίνονται σε καμία περίπτωση δεκτές αιτήσεις στήριξης εκτός των ανωτέρω προθεσμιών, καθώς και αιτήσεις για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης στο ΟΠΣΑΑ.

Επισημαίνεται ότι η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. συμμετέχει τόσο στο Δ.Σ. της ”Δημοσυνεταιριστικής Έβρος ΑΕ”, όσο και στη σχετική Επιτροπή Αξιολόγησης του Leader για το νότιο Έβρο.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*