Γκουγκουσκίδου: Μετά τον Α.Ο. Ορεστιάδας, ο Μαυρίδης οδηγεί σε αδιέξοδο και τον Ορέστη

Γκουγκουσκίδου: Μετά τον Α.Ο. Ορεστιάδας, ο Μαυρίδης οδηγεί σε αδιέξοδο και τον Ορέστη

Ευθύνες στον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη για τους χειρισμούς του στα θέματα που αφορούν την ιστορική ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Ορεστιάδας αλλά και τον επίσης ιστορικό Ορέστη, επιρρίπτει η Μαρία Γκουγκουσκίδου, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Ορεστιάδα Τόπος ΝΑ ΖΩ”.

Σχολιάζοντας το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει επί ημερών της νυν δημοτικής αρχής, η οποία μάλιστα έχει ενεργό ανάμιξη στα διοικητικά τους, η κ.Γκουγκουσκίδου επισημαίνει:

“Στα 4 χρόνια που η σημερινή δημοτική αρχή διαχειρίζεται τα κοινά πράγματα του Δήμου Ορεστιάδας δύο ιστορικές αθλητικές ομάδες της πόλης μας έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο και κινδυνεύουν με διάλυση.

Η αρχή έγινε με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, το σύλλογο που ασχολείται με το βόλεϊ, τον οποίο στα τέλη του έτους 2016 ο δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης ανέλαβε πρωτοβουλία να “διασώσει”.

Ανάγκασε σε παραίτηση την εκλεγμένη διοίκηση και έκανε τις διαδικασίες που απαιτούνταν για να διοριστεί προσωρινή διοίκηση της επιλογής του, στην οποία ήταν και ο ίδιος μέλος. Με τη διοίκηση αυτή ο Α.Ο.Ορεστιάδας υποβιβάστηκε στην Α΄ τοπική κατηγορία.
Μετά από αυτά παρέδωσε και πάλι τον ΑΟΟ σε εκλεγμένη διοίκηση…
Σειρά έχει δυστυχώς ο Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ Ορεστιάδας, ο σύλλογος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, τον οποίο παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό να βρίσκεται επίσης σε αδιέξοδο.
Δυστυχώς άνθρωποι που γνωρίζουν ισχυρίζονται ότι και στην περίπτωση αυτή η τύχη του συλλόγου βρίσκεται στα χέρια του Δημάρχου Ορεστιάδας κου Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος έχει αναλάβει και πάλι τη διαχείριση της κατάστασης, αλλά αδιαφορεί για τους ανθρώπους που αγαπούν τον ιστορικό αυτό σύλλογο και επιθυμούν να εκλεγούν μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου. Ετοιμάζεται προφανώς για άλλη μία φορά για διορισμό προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της επιλογής του.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι αδυσώπητα και είναι τα εξής:
Γιατί ένας Δήμαρχος ανακατεύεται στα διοικητικά θέματα αθλητικών σωματείων του Δήμου του; και
Γιατί οι ενέργειές του αυτές καταλήγουν σε χειροτέρευση της θέσης των σωματείων;”