Ξεκινάει από αύριο Σάββατο ο Γύρος της Σαμοθράκης με το ΖΕΦΥΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκινάει από αύριο Σάββατο ο Γύρος της Σαμοθράκης με το ΖΕΦΥΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια καινούργια εμπειρία μπορούν να ζήσουν από αύριο Σάββατο οι επισκέπτες της Σαμοθράκης, αλλά και οι κάτοικοι της, αφού ξεκινάει ο γύρος του νησιού με το ταχύπλοο επιβατηγό ΖΕΦΥΡΟΣ.

Τα γραφειοκρατικά προβλήματα που υπήρχαν προφανώς ξεπεράστηκαν και έτσι το ταχύπλοο της SAOS Ferries θα ξεκινήσει την τουριστική ξενάγηση στις ομορφιές του νησιού από την θάλασσα. Η περιήγηση θα ξεκινάει απο την Καμαριώτισσα στις 12.00 το μεσημέρι. Θα υπάρχουν και όλες οι πληροφορίες σε διάφορες γλώσσες για τους συμμετέχοντες, με όλα τα στοιχεία που αφορούν την Σαμοθράκη και τις περιοχές της, ιστορικά, τουριστικά, πολιτιστικά.
Το κόστος της περιήγησης θα είναι 20 ευρώ ανά επιβάτη σύμφωνα με ανακοίμωση της εταιρείας. 
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στο κεντρικό πρακτορείο της Σαμοθράκης που βρίσκεται στην Καμαριώτισσα.

Το ΖΕΦΥΡΟΣ έρχεται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την καταστροφή πέρυσι από πυρκαγιά του περιηγητικού σκάφους “Θεοδώρα”

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΕΦΥΡΟΣΑπο αύριο Σάββατο ξεκινάμε τον γύρο του νησιού με το Ζέφυρος. Η περιήγηση θα ξεκινάει απο την Καμαριωτισσα στις 12.00 το μεσημέρι.Το κοστος της περιήγησης θα ειναι εικοσι ευρώ ανά επιβάτη. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στο κεντρικό πρακτορειο της Σαμοθράκης που βρίσκεται στην Καμαριώτισσα.

Gepostet von Fotis Manussis am Freitag, 20. Juli 2018