Επιβεβαίωση της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ απ’ την αστυνομία για το διαμελισμό από τρένο δύο ατόμων

Επιβεβαίωση της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ απ’ την αστυνομία για το διαμελισμό από τρένο δύο ατόμων

Με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ που εκδόθβηκε πριν από λίγο, επιβεβαιώθηκε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr για την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου τρένο παρέσυρε και διαμέλισε δυο άτομα και τραυματισε σοβαρά ένα τρίτο.

Το νέο στοιχείο είναι ότι αρχικά παρασύρθηκαν ο ένας νεκρός με τον σοβαρά ταυματία στην περιοχή της Άνθειας και στη συνέχεια ο δεύτερος νεκρός στο χωριό Λουτρά, πιθανότηατα παράνομοι μετανάστες.  Όπως αναφέρει λοιπόν η αστυνομία:

“Την 21-7-2018 και ώρα 00.50, η επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο, στο ύψος της διάβασης Άνθειας Έβρου, παρέσυρε δύο αγνώστων στοιχείων πεζούς άνδρες, πιθανόν μη νόμιμους μετανάστες, τραυματίζοντας τον έναν από αυτούς θανάσιμα και τον άλλο σοβαρά. Μετά τη συνέχιση του δρομολογίου και περί ώρα 02.20, στο ύψος του οικισμού Λουτρών Έβρου, η επιβατική αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν ακόμη αγνώστων στοιχείων πεζό άνδρα, πιθανόν μη νόμιμο μετανάστη.

Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.