ΤΡΑΓΩΔΙΑ στον Έβρο: Δυο νεκροί, που τους διαμέλισε τρένο κοντά στην Αλεξανδρούπολη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στον Έβρο: Δυο νεκροί, που τους διαμέλισε τρένο κοντά στην Αλεξανδρούπολη

Νέα τραγωδία στον Έβρο, με δυο νεκρούς και έναν πολύ σοβαρά τραυματισμένο στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες, τους οποίους διαμέλισε το τρένο κοντά στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Άνθειας.

Ο ένας πολύ βαριά τραυματίας νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΓΝΑ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις. Δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν και άλλοι νεκροί, που πιθανόν να μην βρέθηκαν επειδή ήταν νύχτα, αφού το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από την αστυνομία στις 3 τα ξημερώματα και ως τις 5 το πρωί γινόταν η διακομιδή του σοβαρά τραυματία και της σορού των δύο νεκρών, που είναι αγνώστων στοιχείων αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες.

Συνήθως αρκετοί ακολουθούν τις γραμμές του τρένου για να κατευθυνθούν προς το εσωτερικό της χώρας και προσπαθούν να αρπαχτούν και να ανέβουν επάνω ενώ αυτό κινείται, Μόνο που στις χώρες απ’ όπου προέρχονται, συνήθως τα τρένα έχουν χαμηλή ταχύτητα, ενώ εδώ κινούνται ταχύτατα και έτσι είτε πέφτουν, είτε αυτό τους παρασύρει.

Η νέα τραγωδία και όλα αυτά που ακολούθησαν, ήρθαν να προστεθούν δυστυχώς στον θάνατο της μητέρας και του ενός παιδιού της από την Τουρκία, ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τον ποταμό Έβρο και αναποδογύρισε η βάρκα. Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο μικρών παιδιών της που αγνοούνται.