Έξαλλοι έγιναν οι χιλιοταλαιπωρημένοι πολίτες απ’ την έλλειψη νερού, στην εμφάνιση των καταμετρητών της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου

Έξαλλοι έγιναν οι χιλιοταλαιπωρημένοι πολίτες απ’ την έλλειψη νερού, στην εμφάνιση των καταμετρητών της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου

Την περασμένη Παρασκευή και ενώ είχαν συμπληρωθεί 8 ημέρες χωρίς νερό σε πολλές περιοχές του Διδυμοτείχου, έκαναν την εμφάνιση τους οι υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης της πόλης, προκειμένου να κάνουν καταμέτρηση των ρολογιών.

Μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους πολίτες και ιδιαίτερα στα σημεία της πόλης όπου το πρόβλημα είναι τεράστιο και οι διακοπές ύδρευσης είναι μόνιμες, δηλαδή στον Συνοικισμό κυρίως, δέχθηκαν τις έντονες διαμαρτυρίες τους. Ο κόσμος ξέσπασε σε αυτούς για την ανικανότητα της δημοτικής αρχής, του δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη και των συνεργατών του και του Προέδρου της ΔΕΥΑΔ Σταύρου Τσιτσιφύλλα να δώουν λύση στο χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα.

Οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να μην απαντήσουν, αφού και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται πως είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες. “Πληρώνουμε το νερό… χρυσάφι και δεν το έχουμε. Δίνουμε το τρίμηνο ένα σωρό χρήμ ατα και δεν έχουμε ούτε σταγόνα νερού. Πείτε στους άχρηστους προϊσταμένους σας ότι δεν θα πληρώσουμε τίποτα”, ήταν οι πιο ήπιες από τις διαμαρτυρίες, ενώ υπήρχαν και πιο… ευέξαπτοι και αγανακτισμένοι από το πολυήμερο μαρτύριο έλλειψης νερού. “Ότι και να γράψετε, θα πάρετε τα…. Αυτό να πείτε στον δήμαρχο”, έλεγαν μερικοί.

Το τεράστιο πρόβλημα δυστυχώς παραμένει μέχρι και σήμερα Κυριακή που συμπληρώθκαν 10 ημέρες από την Παρασκευή που ξεκίνησαν οι διακοπές νερού και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά και βεβαιότητα πότε θα αποκατασταθεί η κατάσταση. Κι όλα αυτά με τον υδράργυρο να έχει σκαρφαλώσει και να χτυπάει… κόκκινο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*