Δήμος Ορεστιάδας: Σε τραγική κατάσταση οι επαρχιακοί δρόμοι, ο Β.Μαυρίδης “διαφημίζει” λίγα μέτρα άσφαλτο

Δήμος Ορεστιάδας: Σε τραγική κατάσταση οι επαρχιακοί δρόμοι, ο Β.Μαυρίδης “διαφημίζει” λίγα μέτρα άσφαλτο

Το οδικό επραρχριακό δίκτυο του δήμου Ορεστιάδας βρίσκεται σε αρκετά σημεία του σε τραγική κατάσταση, κάτι που επισήμανε πριν λίγες ημέρες και το Evros-news.gr με φωτογραφικό ρεπορτάζ του.  Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης “διαφημίζει” μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό λίγα μέτρα άσφαλτο που στρώθηκαν σε δρόμο του χωριού Θούριο.

Όπως παρουσιάσαμε, στον δρόμο Βάλτου-Χανδρά-Μεγάλης-Μικρής Δοξιπάρας-Χελιδόνας, η κατάσταση είναι απαράδεκτη και παρ’ ότι έχει ανατεθεί σε εργολάβο η βελτίωση του, είναι τόσο μεγάλα τα προβλήματα και ελάχιστα τα χρήματα λόγω της πολύ μεγάληε έκπτωσης που έδωσε, ώστε οι περίπου 200.000 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για… ζήτω. Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν όμως κιαι στο οδικό δίκτυο του Τριγώνου, τα χωριά του οποίου φαίνεται να μην… ενδιαφέρουν και τόσο την δημοτική αρχή.

ΔΕΙΤΕ: Τραγική η κατάσταση του δρόμου Βάλτου-Χανδρά-Μεγάλης-Μικρής Δοξιπάρας-Χελιδόνας, με τεράστια ευθύνη Μαυρίδη

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης σχεδόν… πανηγυρίζει για την ασφαλτόστρωση λίγων μέτρων χωμάτινου δρόμου στο Θούριο, ενώ διαβάσαμε και το… φοβερό ότι έδωσε τέλος μετά από δεκαετίες στις λάσπες και την σκόνη που υπήρχαν και γέμιζαν οι κάτοικοι. Βέβαια την ίδια στιγμή επισημαίνονταν ότι υπάρχουν και άλλα τμήματα δρόμων του χωριού με χώμα και θα ασφαλτοστρωθούν του χρόνου, αλλά μπροστά στην… αποθέωση του δημάρχου αυτά είναι λεπτομέρειες.

Gepostet von Vassilis Mavridis am Montag, 16. Juli 2018

Την… καλύτερη απάντηση πάντως την έδωσαν οι ίδιοι οι δημότες στον δήμαρχο Ορεστιάδας για όλη αυτή την κατάσταση, αφού κάτω από την δημοσίευση του με τις φωτογραφίες και το βίντεο για την ασφαλτόστρωση, υπάρχουν σχόλια πως και στη Νέα Βύσσα και πίσω από το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας και στα Δίκαια, χρειάζονται παρεμβάσεις.

Μην τον απασχολούμε όμως τέτοιες ημέρες τον… δήμαρχο των έργων, που όπως έγραψε και ένας φίλος μου (και κυρίως φίλος και υπάλληλος του στη Δημοτική Τηλεόραση), έβαλε τέλος στις… λάσπες του Θουρίου μετά από δεκαετίες. Τώρα πρέπει ήρεμος και κεφάτος να… απολαύσει στις Γιορτές Νέων ¨Αρδα στις Καστανιές την Πάολα, τον Ρουβά, τον Μπάση και την Ασλανίδου. Γι’αυτούς 150.000 ευρώ να τα αρπάξουν και να φύγουν υπήρχαν, χρήματα να κλείσουν οι λακούβες και να βελτιωθούν οι δρόμοι δεν υπάρχουν.