Γιορτή Κρασιού: Πόσο θα κοστίσει η εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου που αντικατέστησε το Ν.Μακρόπουλο

Γιορτή Κρασιού: Πόσο θα κοστίσει η εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου που αντικατέστησε το Ν.Μακρόπουλο

Ο Στέλιος Ρόκκος θα αντικαταστήσει το Νίκο Μακρόπουλο στην Γιορτή Κρασιού του δήμου Αλεξανδρούπολης και θα εμφανιστεί μάλιστα στο ξεκίνημα των εκδηλώσεων στις 22 Αυγούστου.

Το συμφωνητικό μεταξύ της ΤΙΕΔΑ που εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης και της εταιρείας Ορφέας Μονοπρόσωπη ΙΚΕ από την Θεσσαλονίκη, που εκπροσωπεί τον γνωστό τραγουδιστή με καταγωγή απ’ την Λήμνο, υπογράφηκε στις 16 Ιουλίου και δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την περασμένη Παρασκευή.

Με βάση αυτή, το συνολικό κόστος της εμφάνισης του Στέλιου Ρόκκου, θα φτάσει στο ποσό των 19.840 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) και περιλαμβάνει εκτός της αμοιβής του καλλιτέχνη, των άλλων τραγουδιστών που θα τον συνοδεύσουν, των μουσικών και τεχνικών, τα μεταφορικά έξοδα (αεροπορικά εισιτήρια, λεωφορεία κ.λπ.), την ασφάλιση και την επιμέλεια της συναυλίας. Δεν αναφέρεται αν καλύπτεται και η διαμονή του τραγουδιστή και των υπόλοιπων συνεργατών του, που μάλλον είναι επιπλέον χρήματα, οπότε σίγουρα θα φτάσει στις 21.000 ευρώ όλα τα έξοδα.

Θα έχει ενδιαφέρον πόσα θα κοστίσει ο Γιάννης Πάριος

Θα κοστίσει δηλαδή στην ΤΙΕΔΑ περίπου 10.000 ευρώ λιγότερα από το Νίκο Μακρόπουλο, τα συολικά έξοδα της εμφάνισης του οποίου (για την οποία δεν μάθαμε γιατί ματαιώθηκε), ξεπερνούσαν τις 29.000 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης θα εξοικονομήσει χρήματα, αφού αν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί για εμφάνιση του Γιάννη Πάριου στην Γιορτή Κρασιού, τότε το κόστος θα εκτοξευθεί στα ύψη, μια και ο κορυφαίος και καταξιωμένος καλλιτέχνης θα πάρει πολύ περισσότερα χρήματα από τον Ρόκκο και την Φουρέιρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΙΕΔΑ ΓΙΑ ΡΟΚΚΟ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΥ  ΡΟΚΚΟΥ