ΔΗΚΕΠΑΟ Ορεστιάδας: Οι υπηρεσίες καθαριότητας στις εκδηλώσεις “Άρδας 2018”, φυσικά στον… Ραδιόγλου

ΔΗΚΕΠΑΟ Ορεστιάδας: Οι υπηρεσίες καθαριότητας στις εκδηλώσεις “Άρδας 2018”, φυσικά στον… Ραδιόγλου

Ήταν αναμενόμενο, απλά περιμέναμε την δημοσίευση της απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για να επιβεβαιωθεί. Οι υπηρεσίες καθαριότητας στις εκδηλώσεις “24η Συνάντηση Νέων ¨Αρδας 2018”, ανατέθηκαν από την ΔΗΚΕΠΑΟ, την Δημοτική Επιχείρηση του δήμου Ορεστιάδας δηλαδή, στον γνωστό μας… Νίκο Ραδιόγλου και συγκεκριμένα στην εταιρεία του ΠΙΟΝΕΡΟΣ Ε.Π.Ε ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.Ε.Π.Υ.Α ΕΠΕ, αντί του ποσού των 4.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Αυτή την φορά μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ Αρχοντής Αρχοντίδης, στενός συνεργάτης του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και τα μέλη του Δ.Σ., ζήτησαν και δεύτερη προσφορά. Επειδή όμως αυτή ήταν ακριβότερη από εκείνη της εταιρείας του κ.Ραδιόγλου, επέλεξαν φυσικά και πολύ σωστά την πιο οικονομική. Οπότε όλα καλά, νόμιμα (έτσι και αλλιώς) και κυρίως με την δεύτερη προσφορά και ηθικά. Για να μην γράφει διάφορα το Evros-news.gr που τα… σκαλίζει και συγχίζει τους Αρχοντίδη και Μαυρίδη και δεν θα μπορέσουν να…  απολαύσουν με την ησυχία τους Πάολα, Ρουβά και τους άλλους στις Καστανιές.

Έλα όμως που δεν είναι ακριβώς έτσι. Από τις εταιρείες που ασχολούνται με καθαρισμούς και υπάρχουν τόσο στην Ορεστιάδα όσο και στην Αλεξανδρούπολη αρκετές, η δεύτερη προσφορά που ζητήθηκε  προέρχεται από την εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε, η οποία έχει έδρα τα… Τρίκαλα. Θα αναρρωτηθεί κανείς, που την “ανακάλυψαν” και δεν απευθύνθηκαν στις τοπικές εταιρείες του νομού Έβρου; Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε συνεργάζονταν στο παρελθόν με την ΠΙΟΝΕΡΣΟ ΕΠΕ ΝΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΕΠΕ, αφού είχαν δηξμιουργήσει ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ και έπαιρναν μαζί δουλειές σε διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου. Κάποιες και στον Έβρο.

Έκανε λοιπόν προσφορά  4.712 ευρώ ο πρώην συνεταίρος του Νίκου Ραδιόγλου, ήταν φθηνότερη η δική του (4.000 ευρώ) και έτσι νόμιμα ανατέθηκαν οι υπηρεσίες καθαρισμού των εκδηλώσεων στον Άρδα και πάλι σε αυτόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΟ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*