Μαρίνος Ουζουνίδης: “Θέλω να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης”

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Θέλω να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης”

Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, εξέφρασε ο πρώην βουλευτής Έβρου με τους ΑΝΕΛ και υποψήφις με τη Ν.Δ στη συνέχεια Μαρίνος Ουζουνίδης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι αυτό θα γίνει εφόσον δημιουργθεί μια δυνατή ομάδα, γιατί πιστεύει στις συνεργασίες.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό, ο κ.Ουζουνίδης τόνισε: “Ασχολούμαι εδώ και έξι χρόνια με τα κοινά, την πολιτική. Ήμουν βουλευτής, έτρεξα και δούλεψα για να προωθήσω την λύση των προβλημάτων του νομού μας.

Παρακολουθώ την κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη και θέλω να έχω λόγο και να αποφασίζω και εγώ για την ζωή μου στην πόλη. Κανένας δεν είναι καλύτερος από μένα και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους άλλους. Εδώ μιλάμε για απλά πράγματα. Γραμμές, διαγραμμίσεις, διαβάσεις πεζών δεν υπάρχουν πουθενά στην πόλη. Κι αν γίνονται βράδυ, την επόμενη ημέρα σβήνουν”.

Στην ερώτηση αν θέλει να είναι υποψήφιος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε θετικά. “Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά του δήμου Αλεξανδρούπολης. Το θέλω. Κάνω κάποιες σκέψεις. Πιστεύω στην ομαδικότητα κιαι η επιτυχία να είναι συλλογική. Θα με ενδιέφερε και είναι τιμή κάποιοι να συμφωνήσουμε και να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος. Θέλω να κατέβω τυποψήφιος δήμαρχος. Πιστεύω στην ομάδα και στην συνεργασία όλων”

Άφησε επίσης αιχμές για το νυν δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη επισημαίνοντας: “Θα έπρεπε να υπάρχει νόμος και δύο θητείες να είναι αρκετές. Κάποιοι να σηκωθούν και να φύγουν μετά από δυο θητείες και δεν αναφέρομαι στον κ.Λαμπάκη προσωπικά. Αν όμως δεν μπορείς ούτε γραμμές στους δρόμους να φτιάξεις σε 9 χρόνια, θα το καταφέρεις στα 14 χρόνια”;