ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απέκτησε σύνδεση ίντερνετ ο ακριτικός Δίλοφος Τριγώνου

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απέκτησε σύνδεση ίντερνετ ο ακριτικός Δίλοφος Τριγώνου

Ήταν δίκαιο και επιτέλους έγινε πράξη-όπως λέει και το κυβερνητικό σλόγκαν-σήμερα στον ακριτικό Δόλοφο Τριγώνου, το πανέμορφο χωριουδάκι που βρίσκεται μια “ανάσα” από τα ελληνοτουρκικά και ελληνοβουλγαρικά σύνορα, το οποίο απέκτησε επιτέλους σύνδεση ίντερνετ μέσω του δικτύου του ΟΤΕ.

Το πρώτο ίντερνετ μόντεμ λειτούργησε σήμερα στον Δίλοφο, το “χωριό των ανθρακορύχων” και δικαιολογημένα οι λιγοστοί του κάτοικοι αισθάνονται ικανοποιημένοι και κάποιοι που χρόνια πίεζαν και πάλευαν για το αυτονόητο, να νοιώθουν δικαιωμένοι. Όπως ο Σάκης Τσομπανίδης, που εδώ και 6 χρόνια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την σελίδα του χωριού του, με συνεχείς αναρτήσεις αναδείκνυε το τεράστιο αυτό πρόβλημα, που ανάγκαζε τον ίδιο και τους συγχωριανούς του να αναζητούν σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω των γειτονικών χωρών Τουρκίας και Βουλγαρίας και να το πληρώουν φυσικά πανάκριβα.

Μετά την κεραία κινητής τηλεφωνίας λοιπόν που τοποθετήθηκε πριν λίγο καιρό, τώρα ήρθε και το ίντερνετ στον Δίλοφο και οι κάτοικοι του δεν θα αισθάνονται παρατημένοι και εγκαταλελειμμένοι από την Πολιτεία, τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*