Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Αθήνας σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Αθήνας σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη

Η κινητοποίηση και αλληλεγγύη στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική ήταν άμεση, αφού σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη φορείς, σύλλογοι, καταστήματα, ανέλαβαν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. 

Στην Ορεστιάδα το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης Θράκης που έχει και στο παρελθόν αναλάβει την υλοποίηση παρόμοιων δράσεων για την υποστήριξη των πλημμυροπαθών στη Μάνδρα Αττικής, τους πρόσφυγες στο ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας κ.ά, αυτή τη φορά συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ξηρά τροφή. «Επειδή δεν έχουμε δικό μας χώρο, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου και σε δεύτερο χρόνο, εμείς θα παραλαμβάνουμε τα είδη από τα σπίτια των πολιτών και θα τα συγκεντρώσουμε», αναφέρει η Πρόεδρος Χρυσή Μπαχαρίδου.

Στο Διδυμότειχο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Γιάνη Παρασκευόπουλο όπως βλέπετε κιαι στην ανακοίνωση

Στην Αλεξανδρούπολη η Δημοτική Κοινότητα του δήμου Αλεξανδρούπολης καλεί τους κατοίκους να συγκεντρώσουν στα γραφεία της ξηρά τροφή, γάλατα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές, είδη υγιεινής, πάνε, μωρομάντηλα, είδη φαρμακείου και γενικά ότι μπορεί να διατηρηθεί και θα ανακουφίσει τους οπληγέντες συνανθρώπους μας. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος Όλγα Βρετοππούλου, τα γραφεία θα είναι ανοιχτά και σήμερα από τιε 6 το απόγευμα για να δέχεται τις προσφορές των πολιτών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*