Σύγκληση εκτάκτως του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) Έβρου αύριο λόγω πυρκαγιών

Σύγκληση εκτάκτως του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) Έβρου αύριο λόγω πυρκαγιών

Στη σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής  Ενότητας Έβρου για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, προχωράει αύριο Τετάρτη ο επικεφαλής του Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών που άφησαν πίσω τους δεκάκδες νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Στην απόφαση του κ.Πέτροβιτς αναφέρεται ότι με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, αλλά και αυτή που εκδηλώθηκε χθες στην Λςευκίμμη Σουφλίου και ευτυχώς τέθηκε πό έλεγχο:

  1. Καλούμε σε έκτακτη σύσκεψη τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου  Πολιτικής  Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου  με σκοπό την αξιολόγηση των αναγκαίων μέτρων πρόληψης  και  ετοιμότητας της νέας αντιπυρικής περιόδου,  που έχουν άμεση και καθοριστική προτεραιότητα στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών
  2. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 25-07-2018  ημέρα: Tετάρτη  και ώρα 30 πμ  στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. (Καραολή  & Δημητρίου -40-)
  3. Την ανωτέρω ημέρα και ώρα θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις, σε θέματα που φαίνονται στο συνημμένα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ‘’Α’’.
  4. Η συμμετοχή των αποδεκτών της παρούσης κρίνεται απαραίτητη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ