Δήμος Ορεστιάδας: Δίνει 3.720 ευρώ στον παρουσιαστή των εκδηλώσεων ΑΡΔΑΣ 2018 Λάμπρο Κωvσταντάρα

Δήμος Ορεστιάδας: Δίνει 3.720 ευρώ στον παρουσιαστή των εκδηλώσεων ΑΡΔΑΣ 2018 Λάμπρο Κωvσταντάρα

Λεφτά φαίνεται ότι υπάρχουν στον δήμο Ορεστιάδας, αφού δίνει μέσω της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΗΚΕΠΑΟ) το ποσό των 3.720 ευρώ (!!!) στον δημοσιογράφο των Αθηνών Λάμπρο Κωνσταντάρα, για την παρουσίαση των εκδηλώσεων Γιορτές Νέων ΑΡΔΑΣ 2018. 

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΠΑΟ που συνεδρίασε στις 20 Ιουλίου, αποδέχθηκε την εισήγηση του Προέδρου Αρχοντή Αρχοντίδη και ψήφισε ομόφωνα να πάρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος τις 3.720 ευρώ. Άλλωστε ο δήμος Ορεστιάδας μόνο για φέτος θα ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ με το ποσό των 500.000 ευρώ (μισό εκατομμύριο δηλαδή) την συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση, προκειμένου να καλύψει τα ΧΡΕΗ που δημιουργούνται μια και τα ΕΞΟΔΑ της για το 2018 θα ανέλθουν στα 1.167.800 ευρώ και τα ΕΣΟΔΑ της είναι μόλις 667.800 ευρώ.

Πέρα απ’ τα υπερβολικά ποσά λοιπόν στους καλλιτέχνες Πάολα, Ρουβά, Μπάση, Ασλανίδου, Πρωτοψάλτη, θα εισπράξει και 3.720 ευρώ ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, για να παρουσιάσει τις εκδηλώσεις. Που να μην είμαστε και σε εποχές οικονομικής κρίσης και επίσης πολύ μεγάλης κρίσης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος δηλαδή.

Πέρυσι ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν

πήρε ούτε ευρώ για την παρουσία του

Θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε, ότι στις περσινές εκδηλώσεις του ΑΡΔΑ, ο συντοπίτης μας (από τη Νέα Βύσσα) Πέτρος Πολυχρονίδης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής του πολύ πετυχημένου τηλεοπτικού παιχνιδιού “Τροχός της Τύχης”, πολύ πιο μεγάλο όνομα τα δυο τελευταία χρόνια απ’ τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ για την παρουσία του ως γκέστ σταρ στις Καστανιές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΡΔΑΣ 2018-ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Υ.Γ: Κι ύστερα οι κάτοικοι των χωριών Βάλτος-Χανδράς-Μικρή και Μεγάλη Δοξιπάρα-Χελιδώνα περιμένουν να βρεθούν χρήματα για να κλείσουν οι λακούβες στον δρόμο τους ή ο φίλος μου Σάκης Τσομπανίδης και οι κάτοικοι του Δίλοφου, περίμεναν αρκετά χρόνια να βρεθούν μερικές χιλιάδες ευρώ για να τοποθετηθεί ίντερνετ στο χωριό τους. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμος Ορεστιάδας: Χρηματοδοτεί με 500.000 ευρώ την ΔΗΚΕΠΑΟ για… άρτον και θεάματα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*