Ποιούς προτείνει το Κίνημα Αλλαγής Έβρου για υποψήφιους βουλευτές

Ποιούς προτείνει το Κίνημα Αλλαγής Έβρου για υποψήφιους βουλευτές

Μια λίστα με αρκετά ονόματα, 14 ή 15 σύμφωνα με πληροφορίες μας, στάλθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Έβρου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, προκειμένου να επιλεγούν οι 6 υποψήφιοι για τις επόμενες εθνικές εκλογές, όταν αυτές διεξαχθούν.

Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής του ΚΙΝ.ΑΛ. που έγινε για το σκοπό αυτό, δεν πήρε φυσικά μέρος ο Φώτης Πλακογιάννης που ανήκει στο Ποτάμι, μια και αποχώρησε και αυτός μετά την επιλογή του κόμματος του να μην συνεχίσει στο συγκεκριμένο κεντροαριστερό εγχείρημα. Κατά τη συζήτηση εκφράστηκαν διάφορες απόψεις και ακούστηκαν προτάσεις για ονόματα από τους περίπου 20 συμμετέχοντες. Αν και οι περισσότεροι αποφεύγουν να αναφέρουν ποιά είναι η οριστική πρόταση, οι πληροφορίες από δυο-τρεις πλευρές που κατάφερε να συγκεντρώσει το Evros-news.gr, αναφέρουν ότι υπάρχει ένα κράμα παλιών, αλλά και νεότερων στελεχών στην σχετική λίστα.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, ο υποψήφιος με το ίδιο κόμμα Νίκος Ζαπάρτας, ο Σταύρος Βαβίας, ο Λευτέρης Χαμαλίδης, η Κατερίνα Μπέρδου, ο ΄Αρης Καραμανίδης ο Γιώργος Ούστογλου, ο Οδυσσέας Χατζόπουλος, ο Μαργαρίτης Πετριτζίκης, η Κρυσταλλία Αρμενάκη, είναι μέσα στη λίστα, ενώ δεν καταφέραμε να μάθουμε τα υπόλοιπα ονόματα, μια και από το ΚΙΝ.ΑΛ. επίσημα δεν ανακοινώνονται.

Όπως πληροφορηθήκαμε, θα ακολουθήσει όταν  κριθεί πως πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές, η αξιολόγηση όλων των περιπτώσεων, ώστε να επιλεγούν οι 6 που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Έβρο, με την ελπίδα να πάρει το Κίνημα Αλλαγής μια έδρα.