Σαμοθράκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφού κλείνει για έργα η επαρχιακή οδός Καμαριώτισσας – Λακκώματος

Σαμοθράκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφού κλείνει για έργα η επαρχιακή οδός Καμαριώτισσας – Λακκώματος

Εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει στην Επαρχιακή οδό Καμαριώτισσας–Λακκωμάτων, προκειμένου εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης της οδικής συγκοινωνίας στη θέση «ΑΠΑΤΣΑΝΑΔΕΣ» της Σαμοθράκης.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας στη θέση «ΑΠΑΤΣΑΝΑΔΕΣ» της Επαρχιακής οδού Καμαριώτισσας – Λακκωμάτων.
  • Εκτροπή της κυκλοφορίας σε παρακείμενη μη ασφαλτοστρωμένη ανώνυμη οδό, μήκους περίπου 900 μέτρων.

β.     Από την εφαρμογή των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όλα τα οχήματα που κινούνται από τον οικισμό Λάκκωμα προς τον οικισμό Καμαριώτισσας, περίπου 380 μέτρα πριν τη θέση «ΑΠΑΤΣΑΝΑΔΕΣ», θα εκτρέπονται βορειοδυτικά στην ανωτέρω μη ασφαλτοστρωμένη ανώνυμη οδό και στη συνέχεια ακολουθώντας την κατάλληλη σήμανση θα κινούνται βορειοανατολικά, όπου και θα εισέρχονται και πάλι στην Επαρχιακή Οδό  Καμαριώτισσας – Λακκωμάτων.

Άρθρο   2ο

α.     Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από την δημοσίευση της παρούσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 109 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα  με το άρθ.4 του Ν.3861/2010, και θα διαρκέσουν κατ’ εκτίμηση  για ένα (1) περίπου έτος. Εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη  του αναδόχου «ΓΕΩΓΕΝΕΣΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ήτοι την 27-07-2018, ο οποίος επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η «ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ».

β.     Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί, σύμφωνα το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα  με το άρθ.4 του Ν.3861/2010.

γ.     Η εφαρμογή της παρούσας Απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης.

δ.     Οι παραβάτες της παρούσας απόφασης διώκονται και τιμωρούνται κατά τις διατάξεις των άρθρων 3,4 και 104 του Ν.2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 2, 3 και 93 του Ν. 3542/07 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.».-

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*