Βοήθεια από τους εμπόρους της Αδριανούπολης στους πυροπαθείες της Αττικής

Βοήθεια από τους εμπόρους της Αδριανούπολης στους πυροπαθείες της Αττικής

-“Δεν ξεχνάμε τη βοήθεια των Ελλήνων στο σεισμό του Kocaeli”

Οι έμποροι του παζαριού της Αδριανούπολης, του Ulus Pazarı συγκέντρωσαν και έστειλαν βοήθεια στην Ελλάδα για τους πυροπαθείες της Αττικής,μ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Η εκστρατεία βοήθειας ξεκίνησε από την ηγεσία του δήμου της τουρκικής πόλης η οποία βρίσκεται δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και όπως λένε οι Τούρκοι της Αδριανούπολης, δεν ξεχνούν την βοήθεια και συμπαράσταση της Ελλάδας και των Ελλήνων στους σεισμούς της περιοχής Κοτσαέλι της Κωνσταντινούπολης.

Οι καταστγηματάρχες λοιπόν του Ulus Pazari υποστήριξαν την εκστρατεία βοήθειας που ξεκίνησε μπροστά στον δήμο. Οι έμποροι παραδίδουν τα είδη που συγκέντρωσαν στον δήμο για να παραδοθούν στην  Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Εμπόρων Μπουλέντ Reisoğlu, δήλωσε ότι είναι βαθιά λυπημένος από την καταστροφική πυρκαγιά που συνέβη στην Ελλάδα και ευχαριστημένος από την εκστρατεία ενίσχυσης από τους καταστηματάρχες που δήλωσαν ότι υποστηρίζουν την προσπάθεια για αποστολή βοήθειας στην Ελλάδα. Ο κ. Reisoğlu δήλωσε επίσης ότι δεν ξεχνούν την υποστήριξη που έδειξαν οι Έλληνες κατά τη διάρκεια του σεισμού Kocaeli.