Βρετοπούλου-Γκοτσίδης σημειώσατε… 1: “Κατέβηκε” η απαράδεκτη ανάρτηση του

Βρετοπούλου-Γκοτσίδης σημειώσατε… 1: “Κατέβηκε” η απαράδεκτη ανάρτηση του

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Όλγα Βρετοπούλου, ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια στην χθεσινή “κόντρα” με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Κώστα Γκοτσίδη.

Ο τελευταίος, αναγκάστηκε να “κατεβάσει” τελικά από την προσωπική του σελίδα στο facebook την απαράδεκτη ανάρτηση, με την οποία έκανε “επίθεση” στους πολίτες που κινητοποιήθηκαν άμεσα και συγκέντρωσαν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής. Τους κατηγόρησε ότι διεκδικούν το μονοπώλιο στην υπερευαισθησία και τον υπερηρωισμό!!!

ΔΕΙΤΕ: Εναντίον των πολιτών για την πρωτοβουλία να βοηθήσουν τους πυροπαθείς ο Κ.Γκοτσίδης 

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της κ.Βρετοπούλου, η οποία πρωτοστάτησε στην προσπάθεια συγκέντρωσης βοήθειας από τον κόσμο και απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους στον συνάδερφο της κ.Γκοτσίδη. Με τον οποίο μάλιστα ανήκουν ως γνωστόν στην ίδια δημοτική παράταξη, αυτή του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εμφύλιος στην παράταξη Λαμπάκη. “Κάρφωσε” Γκοτσίδη η Βρετοπούλου για την “επίθεση” στους πολίτες

Το Evros-news.gr ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας λόγο για “εμφύλιο” στην παράταξη Λαμπάκη και τελικά το απόγευμα ο ΚώσταςΓκοτσίδης αναγκάστηκε να αποσύρει την συγκεκριμένη ανάρτηση. Πρόλαβε πάντως και προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στη συντριπτική πλειοψηφία, όχι μόνο όσων έσπευσαν να προσφέρουν την όποια βοήθεια μπορούσαν στους δοκιμαζόμενους από τις φονικές πυρκαγιές συνανθρώπους τους, αλλά και σε πολλούς δημότες της Αλεξανδρούπολης.

Η Όλγα Βρετοπούλου… έπαιξε φουλ επίθεση, για να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιρικούς όρους και ως κόρη του αείμνηστου και κορυφαίου προπονητή του αθλήματος Γαβριήλ Βρετόπουλου βγήκε νικήτρια στην “κόντρα” με τον Γκοτσίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*