Αλεξανδρούπολη: Αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Πυροσβέστη οικογένεια, συνάδερφοι και φίλοι

Αλεξανδρούπολη: Αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Πυροσβέστη οικογένεια, συνάδερφοι και φίλοι

Το ύστατο χαίρε, είπαν σήμερα το μεσημέρι στον αδικοχαμένο 45χρονο Πυροσβέστη Σταύρο Γεωργίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Αλεξανδρούπολης, η οικογένεια του, συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι και πλήθος κόσμου. 

Ράγισαν και οι πέτρες, στην κηδεία του μέλους του αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, που “έφυγε” πρόωρα από την ζωή, αφήνοντας πίσω την σύζυγο του και ένα μικρό αγοράκι. Παρόντες στη νεκρώσιμο ακολουθία, ήταν ο Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής και Συντονιστής Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας Ναθαναήλ Ρήγας, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ, Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης, ο Διοικητής της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης Πυραγός Κωνσταντίνος Κούκουρας, όλοι οι συνάδερφοι του στην Π.Υ.Αλεξανδρούπολης καθώς και αρκετοί από άλλες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του νομού Έβρου.

Τον επικήδειο εκφώνησε, εμφανώς συγκινημένος ο κ.Κούκουρας, ενώ φίλοι, γνωστοί και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Σταύρο Γεωργίου, ο οποίος ένοιωσε χθες ξαφνικά αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία του και τελικά έχασε την ζωή του από καρδιακή προσβολή, στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε.

Ο εκλιπών ξεκίνησε το 2001 ως εποχικός Πυροσβέστης, στη συνέχεια έγινε Πυροσβέστης Πενταετούς Θητείας και πριν ελάχιστους μήνες μονιμοποιήθηκε μαζί με πολλούς ακόμα συναδέρφους του, μετά από 18 χρόνια παρουσίας στην υπηρεσία. Η μοίρα όμως του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι και μόλις στα 45 του χρόνια “έφυγε” από την ζωή, βυθίζοντας σε βαθύτατο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέρφους του.