Διδυμότειχο: Τεράστια ανταπόκριση και υπογραφές απ’ τους επαγγελματίες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Διδυμότειχο: Τεράστια ανταπόκριση και υπογραφές απ’ τους επαγγελματίες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Τεράστια ανταπόκριση υπήρξε από τους επαγγελματίες του Διδυμοτείχου, στο θέμα της δημιουργίας του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall), μέσω του σχετικού προγράμματος ΕΣΠΑ, απ’ το οποίο η πόλη μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 1,9 εκατ. ευρώ.

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, μετά την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο από τον δήμο Διδυμοτείχου και τον Εμπορικό Σύλλογο και μέχρι την περασμένη Παρασκευή, περισσότεροι από 70 επαγγελματίες υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αριθμός πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που κατ’ ελάχιστο απαιτούνταν. Δείγμα της θέλησης των καταστηματαρχών του Διδυμοτείχου, για την δημιουργία κάτι αισιόδοξου στην πόλη τους.

ΔΕΙΤΕ: Διδυμότειχο: Θετικό κλίμα απ’ τους επαγγελματίες στην ημερίδα για τα “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου”

Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Διδυμοτείχου και Περιχώρων Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει όλους για την συμμετοχή και συμβολή τους. “Ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ. του Εμπορικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα.


Εμείς κάναμε το χρέος μας, σε αυτήν την φάση της προτοιμασίας για την διεκδίκηση της συμμετοχής της πόλης μας στο ΕΣΠΑ “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου” σε μόλις 5 ημέρες ( από το Σάββατο έχουμε υπερκάλυψη των απαιτούμενων συμμετεχόντων και συνεχίζουμε με αμείωτο το ενδιαφέρον ).
Την σκυτάλη παίρνει ο Δήμος Διδυμοτείχου.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση.
Όλοι μαζί μπορούμε !!!
Υπάρχει Ελπίδα !!!”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εμπορικός Σύλλογος Διδυμοτείχου: Ημερίδα ενημέρωσης των μελών του για το Open Mall

Οι διαδικασίες λοιπόν προχωρούν και μακάρι όλα να πάνε καλά. Σίγουρα η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος δεν αποτελεί πανάκεια για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του Διδυμοτείχου, είναι όμως μια πολύ θετική εξέλιξη που δημιουργεί αισιοδοξία ότι κάτι κινείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποσό 1,8 εκατ. ευρώ για τον πεζόδρομο, περιμένουν δήμο Διδυμοτείχου και Εμπορικό Σύλλογο να… συννενοηθούν

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*