Μάλλον δεν εννοεί αυτούς στην “επίθεση” του για ψηφοθηρία ο Κελέτσης

Μάλλον δεν εννοεί αυτούς στην “επίθεση” του για ψηφοθηρία ο Κελέτσης

Την στιγμή που γράφαμε στο ΕΒΡΟ… ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ότι ο Σταύρος Κελέτσης ξεκίνησε τις περιοδείες στο νομό Έβρου, αφού πιστεύει ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, επιστρέφοντας στην ενεργό πολιτική μετά την μη εκλογή του για συνεχόμενες φορές, δεν είχαμε δει την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου έκανε μια σκληρή “επίθεση” και “φωτογράφισε” κάποιους. 

Συγκεκριμένα, στράφηκε εναντίον όσων λίγο μετά τον χαμό τόσων ανθρώπων στις φονικές πυρκαγιές, παίρνουν σβάρνα τα πανηγύρια ή φωτογραφίζονται με “σελέμπριτις” ή επιδεικνύουν τις αθλητικές τους επιδόσεις. Μάλιστα προχωράει ακόμα και περισσότερο και μιλάει για ενέργειες που προκαλούν και γίνονται για ψηφοθηρία. Γράφει λοιπόν ο κ.Κελέτσης:

“Αυτός ο Αύγουστος σίγουρα δεν είναι όπως οι προηγούμενοι. Τόσοι άνθρωποι, τόσες ψυχές που χάθηκαν άδικα. Προκαλεί όμως εντύπωση πώς ορισμένοι και ειδικά πολιτικοί την επόμενη κιόλας μέρα της λήξης του “εθνικού πένθους” σα να πάτησαν ένα διακόπτη, από το θρήνο πέρασαν στην τρελή χαρά. Με το χαμόγελο στα χείλη άρχισαν να “ποστάρουν” διάφορα… Άλλος στα πανηγύρια, άλλος φωτογραφίζεται με “σελέμπριτις”, άλλος επιδεικνύει τις αθλητικές του επιδόσεις…

Την ίδια ώρα που καμένα πτώματα επιπλέουν ακόμη στο Αιγαίο…Θα μου πείτε η ζωή συνεχίζεται. Πράγματι! Αλλά τουλάχιστον ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας απ’ αυτή την τραγωδία. Κι ας αφήσουμε λίγο το χρόνο να επουλώσει τις πληγές και τα εγκαύματα. Ας μην προκαλούμε. Θα υπάρξει χρόνος για ψηφοθηρία! Και τέλος όπου κι αν βρεθούμε αυτό τον Αύγουστο όλο και θα συναντήσουμε ένα εκκλησάκι μπροστά μας. Ας ανάψουμε ένα κερί για όλες αυτές τις ψυχές! Χωρίς σέλφι και φωτογραφήσεις”!

Προφανώς θα μιλάει γενικότερα, αλλά εμείς το μόνο που είδαμε να πηγαίνει στα πανηγύρια είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, του κόμματος που ανήκει και θέλει να είναι υποψήφιος ο Σταύρος Κελέτσης. Αυτός επίσης πήρε μέρος στον παραποτάμιο Μαραθώνιο στις εκδηλώσεις του Άρδα στις Καστανιές και φωτογραφήθηκε όπως βλέπετε και στα στιγμιότυπα. Όπως και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος μάλιστα είναι ο μόνος πολιτικός-με την ευρεία έννοια- που φωτογραφήθηκε με “σελέμπριτισ”. Την Πάολα και τον Σάκη Ρουβά.

Μάλλον όμως δεν θα πρέπει να εννοεί αυτούς στην”επίθεση” που εξαπέλυσε ο Σταύρος Κελέτσης. Στο ίδιο κόμμα ανήκουν άλλωστε.

Αφήστε το σχόλιό σας