Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο δολοφόνος Δ. Κουφοντίνας – Έκαναν… αγρότη τον αρχιτρομοκράτη

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο δολοφόνος Δ. Κουφοντίνας – Έκαναν… αγρότη τον αρχιτρομοκράτη

Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, δεν έχουν την παραμικρή αναστολή και δίστασαν… ξαφνικά εν μέσω πυρκαγιών να μεταφέρουν τον δολοφόνο 11 ανθρώπων και καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια Δημήτρη Κουφοντίνα, από τον Κορυδαλλό σε άλλη φυλακή και μάλιστα όχι σε κάποια φυλακή υψίστης ασφαλείας, αλλά σε αγροτική.

Από την ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο… μελισσοκόμος – πιστολέρο της 17 Νοέμβρη πήγε σε αγροτική φυλακή στον Βόλο! Την ώρα που η λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει, την ώρα που μια σειρά υπηρεσιών φάνηκαν απροετοίμαστες φαίνεται ότι… δουλεύει το τμήμα εκείνο της Δικαιοσύνης που ανέλαβε την μεταφορά του αρχιτρομοκράτη σε αγροτικές φυλακές.

Προκαλεί μάλιστα εντύπωση ότι ο “φαρμακοχέρης” της 17 Νοέμβρη που έχει στην πλάτη του 11 ισόβια για 11 δολοφονίες, εκρήξεις και ληστείες πλέον φαίνεται δεν υπάρχει λόγος να κρατείται σε ειδική φυλακή και μεταφέρεται σε αγροτική φυλακή.

Για να γίνει η μεταγωγή σε αγροτική φυλακή, φαίνεται ότι προυπήρξε σχετικό αίτημα του αρχιτρομοκράτη… Προφανώς ο Κουφοντίνας το έκανε και ίσως το δικαιολόγησε και ως… μελισσοκόμος.

Στις αγροτικές φυλακές του Βόλου οι κρατούμενοι ζουν σε συνθήκες ανοικτής φυλακής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εργάζονται, κυκλοφορούν σε μεγάλη έκταση καθώς η φυλακή έχει κτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες, ενώ προβλέπεται ότι όσοι κρατούμενοι είναι σε αγροτικές φυλακές έχουν καλύτερο υπολογισμό ημερομισθίων από εκείνους που κρατούνται σε φυλακές κλειστού τύπου όπως ο Κορυδαλλός.

Για μια εν κρυπτώ μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη κάνει λόγω ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με tweet λέει ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μεταφερθεί στις αγροτικές φυλακές στο Βόλο.

«Μύδροι» από την Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα! «Ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά»

Η κόρη του -δολοφονημένου από την 17Ν Παύλου Μπακογιάννη- Αλεξία Μπακογιάννη, πληροφορήθηκε την είδηση της μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου και όπως είναι λογικό είναι… στα κάγκελα.

Οργισμένη η Αλεξία Μπακογιάννη

Αλεξία Μπακογιάννη

Η ίδια με τηλεοπτική της παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την τηλεοπτική εκπομπή Magazino, έστειλε το δικό της μήνυμα, το οποίο ήταν πραγματικά ένα μήνυμα «κόλαφος».

Ένα μήνυμα που απορρέει από την προσωπική τραγωδία που έζησε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989. Την ημέρα δηλαδή που ο πατέρας της, δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μπακογιάννης, δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

«Κατ’ αρχάς να σας πω ότι για μας όλους κι όταν λέω όλους εννοώ όλες τις οικογένειες των θυμάτων του κ. Κουφοντίνα προσωπικώς αλλά και της 17Ν συνολικά, αυτό έρχεται ως κερασάκι σε μία τούρτα των τριών τελευταίων χρόνων, όπου η μία απόκλιση απέναντι στους νεκρούς μας, έρχεται πάνω στην άλλη», τόνισε ξεκινώντας.

Για να συνεχίσει: «Η ευρύτερη συμπεριφορά που έχει τη χαρά να απολαμβάνει ο κύριος Κουφοντίνας, είναι εντυπωσιακή. Δηλαδή μένουν μέσα στις φυλακές μας παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά, μεταφέρεται στις αγροτικές φυλακές.

Αυτό σημαίνει ότι όλη μέρα θα κάνει βόλτες, θα μπορεί να έχει κάποιες γεωργικές ασχολίες και θα πηγαίνει σε κάποια σπιτάκια να κοιμάται το βράδυ. Αυτό είναι. Και κρατάμε άλλους κι άλλους μέσα στις φυλακές για να στείλουμε τον μεγαλύτερο δολοφόνο που έχει υπάρξει ποτέ, που δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τίποτα, στις αγροτικές φυλακές«, τόνισε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό αέρα.

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό

Σε άλλο σημείο δήλωσε πως «θέλουμε την δίκαιη τιμωρία των τρομοκρατών«. Προς το τέλος της παρέμβασής της στην εκπομπή, εξαπέλυσε και μία σφοδρότατη επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά.

Με πραγματικά «βαριές» κουβέντες. Συγκεκριμένα, η Αλεξία Μπακογιάννη τόνισε: «Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την συγκεκριμένη κυβέρνηση από την ώρα που έχει εκλεγεί,  με αποκορύφωμα το σημερινό, που δεν στέκει ούτελογικά ούτε συναισθηματικά, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω και θέλω να το πω ξεκάθαρα και απόλυτα, είναι ότι ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Και είμαι απόλυτη σε αυτό πλέον…«.

Δείτε όσα δήλωσε η Αλεξία Μπακογιάννη

Πηγή: newsit.gr