Αλεξανδρούπολη: Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει.Έτσι είναι η Ζωή!

Αλεξανδρούπολη: Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει.Έτσι είναι η Ζωή!

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου η Ζωή Τηγανούρια θα βρίσκεται στο Διδυμότειχο και το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 21.00 θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την συμπατριώτισσα μας κορυφαία συνθέτιδα και βιρτουόζο του ακορντεόν η Αλεξανδρούπολη, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης προσκαλεί τους πάντες να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση: «Έτσι είναι η… Ζωή» με την εξαίρετη και μοναδική στο είδος της, Ζωή Τηγανούρια.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση, με ένα πλούσιο μουσικό πέρασμα σε συνθέσεις της που αγαπήθηκαν, διασκευές της πάνω στο Ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, καθώς και σε Παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα.

Ασφαλώς δε θα παραλείψει να παρουσιάσει και το πολυαγαπημένο κομμάτι της τον «ύμνο της Σαμοθράκης» όπως τον έχουν αποκαλέσει οι ομογενείς της «Σαμοθράκης Βήμα» σε στίχους του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ Άνθιμου.
Guest στη παράσταση θα είναι ανερχόμενοι ταλαντούχοι ερμηνευτές από τον Έβρο, που οι παραγωγές τους κυκλοφορούν από την εταιρία Zoe Music Ltd και συνοδεύονται από εξαιρετικά Video Clip:
Η Πελαγία με το «Δε ξέρω γιατί» σε μουσική της Ζ. Τηγανούρια και στίχους του Κ. Ρωμανίδη και
Ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης με το «Καράβι που ψάχνει στεριά» σε μουσική του Κ. Κάλλια και στίχους του Π. Μπούρα.
Η Φιλιώ Σέρβου είναι άλλη μια καλλιτέχνης που η παραγωγή της ετοιμάζεται από τη Zoe Music Ltd.


Συμμετέχουν:
Ακορντεόν: Ζωή Τηγανούρια
Κιθάρα: Γιάννης Ταυλάς
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου
Κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
Τα χορευτικά σχήματα που θα συμμετέχουν είναι:
το Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου
και οι Baila Conmigo