Διδυμότειχο: Δίπλα στην Ζωή Τηγανούρια και η Βάγια Ζυγογιάννη στις 10 Αυγούστου

Διδυμότειχο: Δίπλα στην Ζωή Τηγανούρια και η Βάγια Ζυγογιάννη στις 10 Αυγούστου

Δίπλα στην διεθνούς φήμης συμπατριώτισσα μας συνθέτιδα και βιρτουόζο του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, που θα παρουσιάσει μια σπουδαία βραδιά την Παρασκευή 10 Αυγούστου στο Βυζαντινό Κάστρο Διδυμοτείχου θα βρίσκεται και η ανερχόμενη Βάγια Ζυγογιάννη.

Η νεαρή τραγουδίστρια απ’ το Διδυμότειχο, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και παρουσιάζει ανοδική πορεία, θα είναι μαζί με τον Γιάννη Τσαρσιταλίδη οι δυο guest της βραδιάς, όπου εκτός από την μοναδική Ζωή Τηγανούρια θα ερμηνεύσεις τραγούδια και η επίσης εβρίτισσα Πελαγία, με την οποία συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό.

Η Σαμοθρακίτισσα συνθέτης και βιρτουόζος του ακορντεόν, θα παρουσιάσει μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση, με ένα πλούσιο μουσικό πέρασμα σε συνθέσεις της που αγαπήθηκαν, διασκευές της πάνω στο Ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, καθώς και σε Παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα.

Ασφαλώς δε θα παραλείψει να παρουσιάσει και το πολυαγαπημένο κομμάτι της τον «ύμνο της Σαμοθράκης» όπως τον έχουν αποκαλέσει οι ομογενείς της «Σαμοθράκης Βήμα» σε στίχους του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ Άνθιμου.


Guest στη παράσταση θα είναι ανερχόμενοι ταλαντούχοι ερμηνευτές από τον Έβρο, που οι παραγωγές τους κυκλοφορούν από την εταιρία Zoe Music Ltd και συνοδεύονται από εξαιρετικά Video Clip:
Η Πελαγία με το «Δε ξέρω γιατί» σε μουσική της Ζ. Τηγανούρια και στίχους του Κ. Ρωμανίδη και
Ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης με το «Καράβι που ψάχνει στεριά» σε μουσική του Κ. Κάλλια και στίχους του Π. Μπούρα.
Φυσικά και η ταλαντούχα Βάγια Ζυγογιάννη απ’ το Διδυμότειχο.

Συμμετέχουν:
Ακορντεόν: Ζωή Τηγανούρια
Κιθάρα: Γιάννης Ταυλάς
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου
Κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
Συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεοδώρα Καντακουζηνή με το χορευτικό του συγκρότημα