Μας διαψεύδουν πανηγυρικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν “εξαφανίστηκαν”, αλλά πήραν… σβάρνα τα πανηγύρια

Μας διαψεύδουν πανηγυρικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν “εξαφανίστηκαν”, αλλά πήραν… σβάρνα τα πανηγύρια

Διαψεύδουν πανηγυρικά το Evros-news.gr και μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα στα μάτια των χιλιάδων αναγνωστών μας για όσα γράφαμε αναφερόμενοι σε αυτούς, οι τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο δεν “εξαφανίστηκαν” μετά την ντροπιαστική συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια όπως επισημαίναμε, αλλά και την εθνική τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στις πυρκαγιές, αλλά πήραν και… σβάρνα τα πανηγύρια στα διάφορα χωριά.

Ιδιαίτερα από την κυρία Νατάσσα Γκαρά το “χαστγούκι” στην ιστοσελίδα μας είναι τεράστιο. Γιατί η βουλευτίνα του κυβερνητικού κόμματος δεν… κρύβεται. Εμφανίζεται στα διάφορα πανηγύρια και φυσικά καλά κάνει αφού είτε την καλούν κάποιοι διοργανωτές και μάλιστα απευθύνει και χαιρετισμούς, είτε πάει από μόνη της. Όπως έγινε χθες βράδυ για παράδειγμα, όταν ξεκίνησε από το 14ο Αντάμωμα απανταχού Πυθιωτών 2018 στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου όπου απ’ ότι μάθαμε δεν είχε προσκληθεί επίσημα.

Έφυγε από εκεί και πήγε αμέσως στην Μικρή Δοξιπάρα όπου ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος μικρής Δοξιπάρας , διοργάνωσε με επιτυχία το «5ο Αντάμωμα των φίλων και συγχωριανών», Εκεί μάλιστα έκανε και ομιλία, αλλά φυσικά ούτε στο… ξεπούλημα της Μακεδονίας αναφέρθηκε, ούτε στις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για τους 90 νεκρούς που προκάλεσε η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Μεσ’ την καλή χαρά ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες από την παρουσία της.

ΔΕΙΤΕ: “Εξαφανισμένοι” μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του Έβρου

Από κει βρέθηκε λίγη ώρα μετά στο… διπλανό Αμμόβουνο, για το 1ο Αντάμωμα Αμμοβουνιωτών». Άλλωστε το εθνικό πάνθος για τις ψυχές που χάθηκαν τέλειωσε μετά από τρεις ημέρες και σιγά οι 90 νεκροί μην “ξολώσουν την εικόνα” της ικανοποιηγτικής αντίδρασης της κρατικής μηχανής που δήλωσε και ο συνάδερφος της Παύλος Πολάκης.

Τέλοος, σήμερα το απόγευμα ο κ.Γκαρά, όπως και ο συνάδερφος της Δημήτρης Ρίζος, βρέθηκαν στο ύψωμα “Χίλια” όπου έγινε η αναβίωση του εθίμου πάλης στη Ρούσσα με την παράδοση των Αλεβιτών.