Ψηλά σε θετικές γνώμες ο Μενέλαος Μαλτέζος στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αν και καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ψηλά σε θετικές γνώμες ο Μενέλαος Μαλτέζος στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αν και καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καταρρέει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού μετά βίας κρατιέται πάνω από διψήφιο ποσοστό, αλλά ένα στέλεχος του από τον Έβρο, ο Μενέλαος Μαλτέζος, διατηρείται πολύ ψηλά σε θετικές γνώμες.

Όπως γράψαμε και χθες, όπως προκύπτει από τα ευρήματα του εξαμηνιαίου Πολιτικού Βαρόμετρου «Εγνατία Point of View» του Ιουλίου 2018, στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ συγκριτικά με τον Ιανουάριο εμφανίζονται μετά βίας διψήφια (10,5% έναντι 18% στην προτελευταία έρευνα), την ίδια στιγμή που η ΝΔ ενισχύει τη δυναμική της κατά 7,9 ποσοστιαίες μονάδες (35,6% έναντι 27,7% στα ευρήματα Ιανουαρίου).

ΔΕΙΤΕ: Καταποντίζεται σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο ΣΥΡΙΖΑ – Πάει καρφί για μονοψήφιος

Όσον αφορά όμως την απήχηση διαφόρων προσώπων, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, ο Περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Μενέλαος Μαλτέζος, συγκεντρώνει πολύ σημαντικό θετικών απόψεων με 32,7%. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ξεπερνάει και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Φώτη Καραλίδη που έχει 31,2%.

Πως γίνεται το κυβερνητικό κόμμα να καταρρέει και ο κ.Μαλτέζος να παραμένει αρκετά ψηλά, με τριψήφιο ποσοστό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ όπου ανήκει; Μα πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό, συναινετικό, ήπιο τόνων άνθρωπο, με διάθεση για συγκλίσεις και συνεργασίες, χωρίς το… συγκρουσιακό στοιχείο και την έπαρση άλλων κυβερνητικών στελεχών, ακόμα και του Έβρου. Έντιμος και ηθικός, χωρίς καμιά διάθεση ή σκέψη να “εξαφανίσει” όσους διαφωνούν πολιτικά μαζί του. Κάτι που δεν ισχύει δυστυχώς για άλλα στελέχη στο κόμμα του, με πρώτη και καλύτερη φυσικά την βουλευτίνα Έβρου κυρία Νατάσα Γκαρά.