Zucca cafe-bar: Το αγαπημένο στέκι της Αλεξανδρούπολης

Zucca cafe-bar: Το αγαπημένο στέκι της Αλεξανδρούπολης

 Το αγαπημένο στέκι όλων στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στην παραλιακή της πόλης και είναι το cafe-bar Zucca σε ένα από τα ωραιότερα σημεία με θέα τη θάλασσα και τον όμορφο, μεγαλοπρεπή φάρο της πόλης.

Η διακόσμηση του προσιτή, λιτή και σικάτη με το υπέροχο μπαρ να αποτελεί θέμα συζήτησης που από τη μία πλευρά του φιλοξενεί κάθε τύπο επισκέπτη και από την άλλη μια πλούσια γκάμα ετικετών σε ποτά.

Coffe drinks and more

Κάτω από το  πέπλο του οικείου περιβάλλοντος του Zucca, είναι ο πιο κατάλληλος  χώρος για να  απολαύσει κανείς  την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια που δεν είναι άλλη από ένα γευστικό καφέ. Ο καλύτερος freddo της πόλης αλλά και οι μυρωδάτοι ζεστοί καφέδες σπάνε μύτη και μπορούν να καταπλήξουν άπαντες.

Όσο απλώνεται το βράδυ οι καφέδες γίνονται ποτά που επιλέγονται από την πλούσια λίστα κρασιών, cocktails  ή άλλων ποτών. Οι πολλές και γευστικές επιλογές cocktails που δημιουργούν γνωστοί bartenders ανέβασαν τα standers  στην μπαρίστικη σκηνή της πόλης και γίνανε η αφορμή για  πολλά events.

Στο Zucca δεν θα πεινάσετε ποτέ

Στο Zucca θα βρείτε ένα πλούσιο γευστικό ρεπερτόριο από σνακ, εύγευστα κρύα ή ζεστά γεύματα που  εντυπωσιάζουν όπως τα ιδιαίτερα πλούσια και λαχταριστά burgers και οι υπέροχες σαλάτες με βασίλισσα τη σαλάτα Zucca.

Μουσικάρες by Zagkidis

Οι βραδινές προτάσεις διασκέδασης του bar είναι δελεαστικές με εκπληκτικές μουσικές. Συχνά διοργανώνονται live βραδιές και super parties όπου η  διασκέδαση χτυπάει κόκκινο. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης κ. Ζαγκίδης που είναι καλά ενημερωμένος μουσικά, φημίζετε για τις μουσικές του επιλογές τόσο στο bar όσο και ως μουσικός παραγωγός.

Το Zucca σας περιμένει…

Σίγουρα αφήνοντας το ευγενέστατο προσωπικό να ενημερώσει ή να προτείνει ένα ποτό ταυτόχρονα προκύπτει και μια νέα εμπειρία. Οι ευχάριστες εμπειρίες είναι η αιτία που το Zucca αγαπήθηκε και έγινε στέκι από τους winefuns, cocktailfuns, coffeefuns και όλους όσους θέλουν να ζουν με ποιότητα, χαρά, ευγένεια και φιλικότητα από το πρωί έως το βράδυ.