Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά ο κόμβος της Μάνδρας Σουφλίου (σημερινό φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά ο κόμβος της Μάνδρας Σουφλίου (σημερινό φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και η κατασκευή του κόμβου του χωριού Μάνδρα Σουφλίου, ο ένας απ’ τους δύο (ο άλλος είναι της Δαδιάς) που κατασκευάζοται στον κάθετο άξονα Αρδάνιο-Ορμένιο.

Οι εργασίες από τα συνεργεία της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει το έργο προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, γίνονται πλέον οι τελευταίες παρεμβάσεις πριν να… πέσει η άσφαλτος και να ολοκληρωθεί ουσιαστικά ο κόμβος, ώστε στη συνέχεια να δοθεί στην  κυκλοφορία για χρήση από τους οδηγούς.

Θα συνδεθεί φυσικά με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο, την παράκαμψη Λαβάρων από την μια μεριά και το κομμάτι Μάνδρα-Σουφλί, στο οποίο έχει γίνει ανακατασκευή από την άλλη.  Ήδη μετά το φρεζάρισμα, ολοκληρώθηκε η επίστρωση ασφάλτου σε όλο το μήκος της διαδρομής, αλλά θα ακολουθήσουν άλλες δύο… στρώσεις.

Το επισημαίνουμε επειδή σε αρκετούς κάνει εντύπωση γιατί ο δρόμος που μοιάζει-και είναι-σαν καινούργιος, έχει απλά μια κίτρινη διαχωριστή γραμμή στη μέση και δεν υπήρξε ακόμα διαγράμμιση. Αυτή όπως μάθαμε, θα πραγματοποιηθεί όταν… πέσουν και οι δυο επιπλέον στρώσεις ασφάλτου.