Συνάντηση Μέτιου με Προέδρους των ΝΟΔΕ Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Ζήτησε την στήριξη τους

Συνάντηση Μέτιου με Προέδρους των ΝΟΔΕ Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Ζήτησε την στήριξη τους

Συνάντηση με τους Προέδρους των ΝΟΔΕ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποήθηκε χθες το απόγευμα στην Κομοτηνή. Στη σύσκεψη που έγινε  με πρωτοβουλία του ίδιου του κ.Μέτιου, ο τελευταίος ζήτησε την βοήθεια των τεσσάρων Προέδρων.

Στη συνάντηση δεν παρέστη ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, που είναι γνωστό ότι δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Χρήστο Μέτιο. Ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: “Δέχθηκα στο γραφείο μου στην Κομοτηνή, τους προέδρους των ΝΟΔΕ Καβάλας Μπάμπη Δράκο, Δράμας Θανάση Ανδρούτσο, Ξάνθης Νίκο Κιατίπη και Έβρου Άκη Παρασκευόπουλο, με τους οποίους είχα μια ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση”.

Απ’ όσα καταφέραμε να μάθουμε, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ζήτησε την βοήθεια τους στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και την γενικότερη βοήθεια τους. Διατυπώθηκαν όμως ενστάσεις και προβληματισμός, ενώ αναφέρθηκαν και συγκεκριμένα προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσει ο κ.Μέτιος στην προσπάθεια του να κερδίσει τις εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Αν του δοθεί τελικά το χρίσμα από τα κεντρικά της Ν.Δ στην Πειραιώς.

Γιατί είναι κοινό μυστικό ότι ο Μέτιος δεν… τραβάει και υπάρχει έντονη αμφισβήτηση ακόμα και από δικά του στελέχη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*