Διδυμότειχο: Τον εξαπάτησαν μέσω διαδικτύου, παίρνοντας του χρήματα για κινητό που ποτέ δεν παρέδωσαν

Διδυμότειχο: Τον εξαπάτησαν μέσω διαδικτύου, παίρνοντας του χρήματα για κινητό που ποτέ δεν παρέδωσαν

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 41χρονου από έναν 18χρονο και μια 38χρονη, που του πήραν χρήματα για πώληση κινητού, το οποίο όμως ποτέ δεν παρέδωσαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, μίας 38χρονης και ενός 18χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, ο 41χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 18χρονος, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 18χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 41χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 25-6-2018, σε τραπεζικό λογαριασμό της 38χρονης, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, για την αγορά του παραπάνω κινητού τηλεφώνου, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.