Αλεξανδρούπολη: Σακούλα με απόβλητα του Ιδρύματος “Αγίου Κυπριανού” έσκασε στα μούτρα εργαζόμενου

Αλεξανδρούπολη: Σακούλα με απόβλητα του Ιδρύματος “Αγίου Κυπριανού” έσκασε στα μούτρα εργαζόμενου

Ένα αηδιαστικό και πιθανόν επικίνδυνο περιστατικό για την σωματική ακεραιότητα εργαζομένου στον τομέα καθαριότητας  του δήμου Αλεξανδρούπολης, σημειώθηκε χθες, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες  από το Ίδρυμα του Αγίου Κυπριανού.

Πριν από τρία χρόνια, τα απόβλητα του Ιδρύματος μεταφέρονταν με κοντέινερ και έτσι δεν είχαν καμιά επαφή οι εργάτες καθαριότητας. Χάλασε όμως το κοντέινερ και ως ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ επιλέχθηκε η μεταφορά τους με το κανονικό απορριμματοφόρο. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού όμως, όπως συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα.

Έτσι και στον δήμο Αλεξανδρούπολης, χθες κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων εκεί, έσκασε μια σακούλα ούρων και όλα τα υγρά πετάχτηκαν στο πρόσωπο ενός εκ των εργατών. Φανταστείτε το σκηνικό, το αποκρουστικό και αηδιαστικό θέαμα, αλλά και τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία του εργαζόμενου.

Λεφτά για καλλιτέχνες στην Γιορτή Κρασιού και άλλες φιέστες και εκδηλώσεις υπάρχουν για την διοίκηση Λαμπάκη. Να επισκευαστούν τα κοντέινερ και να μην κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας, δεν μπορούν να βρεθούν;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*