Αλεξανδρούπολη: «Λευκή νύχτα» με 35.000 επισκέπτες και αύξηση πωλήσεων 20%

Αλεξανδρούπολη: «Λευκή νύχτα» με 35.000 επισκέπτες και αύξηση πωλήσεων 20%

Σε ένα υπαίθριο πάρτι με δέκα μουσικές σκηνές και Djs και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 35.000 επισκέπτες μεταμορφώθηκε το εμπορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης, γιορτάζοντας για 5η συνεχή χρονιά την «Λευκή νύχτα».

Την διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού. Είχε από όλα η «Λευκή νύχτα» φως, χρώματα ήχους και μια εμπειρία ποιοτική για όλους αυτούς που συμμετείχαν.Τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα με επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις, ενώ οι πωλήσεις ξεπέρασαν το 20%.

Η έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στην δημοτική βιβλιοθήκη από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ ο οποίος αναφερόμενος στην «λευκή νύχτα» δήλωσε ικανοποιημένος από την διοργάνωση ,ενώ την χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο αστικό φεστιβάλ της χώρας που πραγματοποιείται ανελλιπώς την τελευταία 5ετία και έχει αναδείξει την Αλεξανδρούπολη και την αγορά της σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

«Ένα φεστιβάλ τόσο σημαντικό για την οικονομία και την ελκυστικότητα της πόλης, για την αναγνωρισιμότητα της περιοχής και το ευρύτερο τουριστικό προϊόν της χώρας ώστε να έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για τέτοιου τύπου εκδηλώσεις, και αναγνωρίζει ταυτόχρονα την δουλειά και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει συνολικά στο κομμάτι αυτό,» κατέληξε ο κ.Χατζημιχαήλ.

 

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου