Δίκαια Τριγώνου. Ζητούν να δοθεί λύση πριν προκύψουν σοβαρά προβλήματα

Δίκαια Τριγώνου. Ζητούν να δοθεί λύση πριν προκύψουν σοβαρά προβλήματα

Προβληματική είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα ακριτικά Δίκαια Τριγώνου, στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, αφού το κοντέινερ που υπάρχει εκεί από τον δήμο Ορεστιάδας έχει γεμίσει και οι κάτοικοι πετούν τα σκουπίδια απ’ έξω, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος για σοβαρά προβλήματα. 

Προφανώς και υπάρχει η ατομική ευθύνη καθενός, αλλά εκείνο που ζητούν οι κάτοικοι-δημότες απ’ τον δήμο Ορεστιάδας στον οποίο πληρώνουν δημοτικά τέλη, είναι να αδειάζει το κοντέινερ που βλέπετε στις φωτογραφίες, ώστε να μην δημιουργείται η συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτό που προέχει, είναι η καθαριότητα, η διασφάλιση της υγείας και φυσικά η αποτροπή του κινδύνου πιθανής πυρκαγιάς από τον ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο ο οποίος δημιουργείται, επειδή γέμισε το κοντέινερ και οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να το αδειάσουν.

Γιατί καλοδεχούμενες απ’ όλους είναι οι συναυλίες και τα αυγουστιάτικα φεγγάρια με τους διάφορους Κορκολήδες, όμως καταστάσεις σαν αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες και δημοσιεύει η πολύ καλή σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ”, η οποία αναδεικνύει εκδηλώσεις αλλά και προβλήματα έχοντας καταφέρει μάλιστα να δοθούν λύσεις σε κάποια εξ αυτών, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Για να μην δημιουργούνται κάποια στιγμή ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Άλλωστε δήμος Ορεστιάδας δεν είναι μόνο η πόλη, αλλά και τα χωριά και θα πρέπει οι κατά τόπους υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής (και οι φιλικά προσκείμενοι σε αυτήν) να μεταφέρουν τα προβλήματα ώστε να δίνονται λύσεις. Έτσι άλλωστε θα γίνονται χρήσιμοι για το χωριό και τον τόπο τους και όχι κρατώντας όλη μέρα… λιβανιστήρι για τον εκάστοτε δήμαρχο.

Υ.Γ: Η ΠΙΟΝΕΡΟΣ-ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τόσες εταιρείες έχει, μια δεν υπάρχει να ασχολείται με αυτό το αντικείμενο, ώστε να μαζέψει τα σκουπίδια με απ’ ευθείας ανάθεση απ’ τον δήμο Ορεστιάδας (απόλυτα νόμιμη ως 20.000 ευρώ να το ξεκαθαρίσουμε), ώστε να λυθεί το πρόβλημα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*