“Γεφύρι του νοτίου Έβρου το Δημοτικό Σφαγείο Φερών”, καταγγέλει ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

“Γεφύρι του νοτίου Έβρου το Δημοτικό Σφαγείο Φερών”, καταγγέλει ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Ως “γεφύρι του νοτίου ‘Εβρου” καταγγέλει την συνεχώς εξαγγελόμενη κατασκευή του Δημοτικού Σφαγείου Φερών από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση του.

Σε αυτήν επισημαίνει συγκεκριμένα ότι ο κ.Λαμπάκης πριν περίπου έναν χρόνο, τον Σεπτέμβριξο του 2017 στα εγκαίνια της Αγροτικής Έκθεσης Φερών, διαβεβαίωνε κατηγορηματικά πως σε 1,5 μήνα θα είχε γίνει η δημοπράτηση του έργου. Κάτι που δεν συνέβη όμως ακόμα και μετά από 11 μήνες το θέμα δεν προχώρησε. Όπως λοιπόν τονίζεται στην ανακοίνωση:

“Απο την αρχή της προσπάθειας για την κατασκευή ενός σύγχρονου σφαγείου που θα αλλάξει την προοπτική του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας δηλώσαμε στην δημοτική αρχή την αμέριστη συμπαράσταση μας με όποιον τροπο και εαν χρειαστεί έτσι ώστε όλοι μαζι να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτο το τόσο σημαντικό για την περιοχή μας έργο .


Απο τότε όμως περάσανε χρόνια , γίνανε δηλώσεις επι δηλώσεων, συναντήσεις επι συναντήσεων , ακριβώς πριν απο έναν χρόνο λίγες ημέρες πριν απο την αγροτική έκθεση ο δήμαρχος προσωπικά μας διαβεβαίωνε οτι το αργότερο μεχρι τον Νοέμβριο του 2017 το έργο θα βγει σε δημοπρασία .
Δυστυχώς ομως για πολλούς και διάφορους λόγους το έργο καθυστέρησε , κανένας μας δεν θα πρεπει να νιώθει περήφανος γιατι μετά απο τόσα χρόνια ενα έργο αναπτυξιακής σημασίας ειναι ακόμη στα σχέδια και στα χαρτιά .
Και ναι πλέον υπάρχει δυσπιστία στον κόσμο και ναι πλέον είμαστε όλοι μας άπιστοι θωμάδες και ναι πλέον ακούγετε απο τα χείλη όλων μας οτι εαν ηταν ενα έργο που να αφορά την Αλεξανδρούπολη θα είχε ξεπεραστεί καθε εμπόδιο σε πολύ συντομότερο χρόνο .
Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει λόγια θελει έργα δεν τον ενδιαφέρει ουτε η γραφειοκρατία ούτε οι καθυστερήσεις για τον οποιοδήποτε λόγο .
Άπαντες θα πρέπει να καταλάβουν οτι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χρονοτριβές και καθυστερήσεις ,το έργο αυτο θα έπρεπε να εχει υλοποιηθεί εχθές !!


Ως αγροτικός σύλλογοςγια την γρηγορότερη υλοποίηση της κατασκευής του σφαγείου θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της δημοτικής αρχής και θα εντείνουμε τις προσπάθειες και τις πιέσεις για την γρήγορη υλοποίηση του δημοτικού σφαγείου Φερών , ενός έργου που το εχει άμεση ανάγκη ο αγροτικός κόσμος και η τοπική οικονομία .
Η ανάπτυξη του τόπου μας ειναι ευθύνη όλων μας και δεν χωράει άλλη καθυστέρηση και αδιαφορία !!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΦΕΡΩΝ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ) ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΕΒΡΟΥ Απο την αρχή της προσπάθειας για την κατασκευή ενός σύγχρονου σφαγείου που θα αλλάξει την προοπτική του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας δηλώσαμε στην δημοτική αρχή την αμέριστη συμπαράσταση μας με όποιον τροπο και εαν χρειαστεί έτσι ώστε όλοι μαζι να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτο το τόσο σημαντικό για την περιοχή μας έργο . Απο τότε όμως περάσανε χρόνια , γίνανε δηλώσεις επι δηλώσεων, συναντήσεις επι συναντήσεων , ακριβώς πριν απο έναν χρόνο λίγες ημέρες πριν απο την αγροτική έκθεση ο δήμαρχος προσωπικά μας διαβεβαίωνε οτι το αργότερο μεχρι τον Νοέμβριο του 2017 το έργο θα βγει σε δημοπρασία .Δυστυχώς ομως για πολλούς και διάφορους λόγους το έργο καθυστέρησε , κανένας μας δεν θα πρεπει να νιώθει περήφανος γιατι μετά απο τόσα χρόνια ενα έργο αναπτυξιακής σημασίας ειναι ακόμη στα σχέδια και στα χαρτιά .Και ναι πλέον υπάρχει δυσπιστία στον κόσμο και ναι πλέον είμαστε όλοι μας άπιστοι θωμάδες και ναι πλέον ακούγετε απο τα χείλη όλων μας οτι εαν ηταν ενα έργο που να αφορά την Αλεξανδρούπολη θα είχε ξεπεραστεί καθε εμπόδιο σε πολύ συντομότερο χρόνο . Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει λόγια θελει έργα δεν τον ενδιαφέρει ουτε η γραφειοκρατία ούτε οι καθυστερήσεις για τον οποιοδήποτε λόγο .Άπαντες θα πρέπει να καταλάβουν οτι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χρονοτριβές και καθυστερήσεις ,το έργο αυτο θα έπρεπε να εχει υλοποιηθεί εχθές !!Ως αγροτικός σύλλογοςγια την γρηγορότερη υλοποίηση της κατασκευής του σφαγείου θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της δημοτικής αρχής και θα εντείνουμε τις προσπάθειες και τις πιέσεις για την γρήγορη υλοποίηση του δημοτικού σφαγείου Φερών , ενός έργου που το εχει άμεση ανάγκη ο αγροτικός κόσμος και η τοπική οικονομία .Η ανάπτυξη του τόπου μας ειναι ευθύνη όλων μας και δεν χωράει άλλη καθυστέρηση και αδιαφορία !!

Gepostet von Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης am Sonntag, 12. August 2018