Σήκωσε την Ελληνική Σημαία ψηλά, ζήτησε 100 συγνώμες – Έκαψαν 100 ανθρώπους δεν είπαν μια συγνώμη

Σήκωσε την Ελληνική Σημαία ψηλά, ζήτησε 100 συγνώμες – Έκαψαν 100 ανθρώπους δεν είπαν μια συγνώμη

Αυτοί είμαστε κύριοι.. Ένας λαός βαθιά διχαστικός και διχασμένος. Ούτε στα αυτονόητα, στις επιτυχίες που τιμούν και δοξάζουν την χώρα δεν συμφωνούμε. Ούτε στα αυτονόητα. Κολλημένοι στις πολιτικές και κομματικές μας αντιλήψεις χρωματίζουμε τα πάντα πολιτικά και κράζουμε.

Κλεισμένοι στις απόψεις μας, θύματα της παραπληροφόρησης και της δικής μας αλήθειας, αυτης που βολεύει εμάς και μόνο εμάς συνεχίζουμε τον αλληλοσπαραγμό.

Λέξεις όπως φασίστας, ρατσιστής κ.α. έχουν γίνει μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου και καταδικάζουμε όποιον απλά διαφωνεί με εμάς.

Η ελευθερία του λόγου και της γνώμης πλέον έχει καταργηθεί και ζούμε μια ιδιότυπη δημοκρατία της λογοκρισίας. Η Αριστεία και η διακριση έχει σχεδόν ποινικοποιηθεί. Να σηκώσεις την Ελληνική σημαία όπωςέκανε η Βούλα Παπαχρήστου, θεωρείται από κάποιους μέγα αμάρτημα. Άλλοι παίρνουν χρυσά μετάλλια και το μένος κάποιον τους κάνει να ξεθάβουν παλιές δηλώσεις για τις οποίες ζήτησαν 100 φορές συγνώμη.

Από την άλλη το να πουλάς τα πάντα για μια καρέκλα, να προδίδεις τα πιστεύω σου, να δολοφονείς με την ανικανότητα σου ανθρώπους, να μην πιστεύεις σε πατρίδα και έθνος, δεν φαινεται να ενοχλεί κάποιους. Η κοινή λογική φαίνεται οτι έχει χαθεί μπροστά στο πρόσκαιρο προσωπικό συμφέρον.

Τελικά όλα έχουν μια τιμή; Τι ανταλλάγματα όμως πήρε για να τα κάνει όλα αυτά;

Οι θεωρίες συνομωσίας το αγαπημένο μας σπορ. Τα τρολ του διαδικτύου κάνουν πάρτυ.

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία υπάρχει αυτός ο βαθύς διχασμός και ειναι αδιανόητο οτι υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν αν τώρα είναι μέρα ή νύχτα, αν η Γη είναι επίπεδη κ.ο.κ.

Και το όνομα αυτού που μας το προκάλεσε όλο αυτό ειναι ένα. ΣΥΡΙΖΑ

Για την αντιγραφή από το newsone.gr… Κώστας Πιτιακούδης